17-10-07

KMSK Deinze - Tubeke

Zondag 14/10/2007 Deinze - Tubize 2 - 0


Een heerlijk voetbalweertje en de mogelijkheid om de kater van de dag voordien op Tubize door te spoelen. We speelden vandaag tegen de B-ploeg en dat was er duidelijk aan te merken, wat niets afdoet aan de prestatie van onze jongens. Meteen na de aanvangsfase lieten onze jongens zien dat ze wel degelijk konden voetballen, met enkele vloeiende combinaties die verschillende malen tot een doelkans leidden.


Het eerste doelpunt bleef echter uit en bijna kregen we zelfs het deksel op de neus na een zeldzame uitbraak van de tegenstander in het eerste kwartier. Op het kwartier was daar voor onze jongens dan toch het oververdiende doelpunt, Jens scoorde knap vanuit de tweede lijn na een mooi afleggertje van Gianni. Na het doelpunt werd de partij iets evenwichtiger met iets meer kansen aan beide zijden, maar geen doelpunten meer. Ruststand: 1 - 0.


De tweede helft bleef Deinze de betere voetballende ploeg, wat een resem kansen opleverde, maar het bevrijdende doelpuntje bleef uit, waardoor de wedstrijd spannend bleef tot het einde. Ook Tubize kreeg nog enkele mogelijkheden, maar geraakten niet voorbij onze doelmannen Stef en Arnoud, en indien dit toch eens gebeurde was daar nog altijd Tibo om de meubelen te redden.

Naar het einde van de wedstrijd toe dreven onze jongens de druk nog een beetje op, maar een doelpunt maken leek maar niet te lukken, totdat Lorenzo in de allerlaatste minuut de bal dan uiteindelijk toch tegen de netten schoot. Eindstand: 2 - 0 na een leuk potje voetbal.

We speelden met Stef, Arnoud, Jens, Tibo, Ward, Arne, Lorenzo, Jordy, Illiano, Gianni en Bavo.

(Verslag: Thierry, foto's: Nathalie)

 

tubize1

Illiano rukt op, onder het toeziend oog van Arne.

 

tubize2

En nu gaat Arne zelf.

23:20 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wedstrijdverslag |  Facebook |

Commentaren

veel blogplezier Hallo, ik wil je graag op deze donderdagmorgen ,( het weekend komt weer in zicht), welkom heten in het bloggenrijk en hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.