17-10-07

OH Leuven - KMSK Deinze

Een schril contrast met de wedstrijd van vorige week, waarschijnlijk mede door het vroege vertrekuur en het onverwachte uitvallen van enkele belangrijke pionnen in onze ploeg.


Het eerste kwart konden onze jongens nog stand houden tegen een
technisch toch wel goed voetballende tegenstander, die enkele kansen creeerden, maar niet tot scoren kwamen doordat Arnoud een heel voortreffelijke match speelde. In het tweede kwart liep het iets minder vlot, Arne was ondertussen uitgevallen met een eerder opgelopen blessure, wat algauw een aderlating bleek. OHL scoorde maar liefst 6x in deze periode. Tibo kon enkele minuten voor de rust nog milderen met een doelpunt op een assist van Jens. Ruststand: 6 - 1.


De tweede helft was iets beter dan de voorgaande periode, maar toch werd er te weinig gecombineerd en waren onze flanken te weinig aanspeelbaar.
Leuven scoorde al in de eeste minuut, maar nog geen minuut later prikte Jordy er eentje tegen de netten. De partij werd evenwichtiger, met toch nog steeds een voordeel van de tegenpartij die steviger waren in de duels en efficienter voor doel. Enkel Simon won geregeld een duel en speelde een hele degelijke match. We moesten de kelk tot op de bodem ledigen en pakten nog 4 doelpunten. Voor Deinze kon nogmaals Tibo een doelpunt scoren na de mooiste combinatie van de hele wedstrijd en de derde assist van Jens, die nochtans niet in de wedstrijd zat.
Eindstand: 11 - 3.

We speelden met: Ids, Arnoud, Arne, Tibo, Ward, Bavo, Jens, Jordy, Gianni en Simon.

(Verslag: Thierry, foto's: Els)

leuven1

Deinze Hiep! Deinze Hiep! Deinze Hiep!

leuven2

 

Trainer Bart waakt over Simon en Bavo.

 

leuven3

 

 

Arnoud verdedigt zijn doel.

 

leuven5Jordy gaat in duel en kijkt (zoals het moet!) naar de bal.

23:08 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wedstrijdverslag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.