19-10-07

Cercle Brugge - KMSK Deinze

Zondag 05/05/2007  Cercle Brugge - KMSK Deinze   8 - 4

(Een verslagje in uitgesteld relais)

Eerste wedstrijd van het seizoen voor onze spelers die betwist werd op het terrein van Cercle Brugge. Na een aarzelende start van onze jongens, met in de aanvangsperiode licht overwicht van de thuisploeg, kon Deinze toch het eerste doelpunt scoren via Illiano in de 5'. Het evenwicht werd hersteld en de wedstrijd ging goed op en af, met kansen en doelpunten aan beide zijden. Cercle scoorde in de 9' de gelijkmaker.

Na een individuele actie prikte Jordy de 1 - 2 tegen de netten, maar nog geen minuut later stonden de bordjes al terug gelijk. Na een genietbare eerste helft van beide ploegen ging Deinze toch met een achterstand rusten na een goal van Cercle in de 27'. Ruststand: 3 - 2.

Na de pauze was het even naar adem snakken, mede doordat de tegenstander met een volledig fris team aan de aftrap kwam en de warme temperaturen die er heersten. In het derde kwartier kregen we maar liefst 5 doelpunten te slikken en konden we slechts 1 maal tegenscoren via Ward.
Het laatste kwartier was opnieuw goed en werd er niet veel meer weggegeven aan de tegenstander, integendeel, we konden milderen langs Illiano die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd scoorde. Eindstand: 8 - 4. Besluit: Een mooie wedstrijd waar beide ploegen voor gezorgd hebben, met enkel na de rust een dipje van onze ploeg.

We speelden met: Arnoud, Illiano, Jordy, Jens, Gianni, Stef, Bavo, Ward,
Arne, Emilio, Tibo en Lorenzo. Ook Ids was aanwezig. Hij "depanneerde" een ander ploegje van Deinze, dat anders zonder keeper moest aantreden.

(Verslag en foto's: Thierry)

cercle1

 

 

cercle2

 

cercle3

 

 

cercle4

21:48 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wedstrijdverslag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.