21-10-07

Torhout - KMSK Deinze

Zaterdag 20/10/2007    Torhout-Deinze     9-9

Wegens een misverstand over het aanvangsuur van de wedstrijd (blijkbaar moesten wij om 13.00uur spelen en niet om 11.30uur zoals wij voorzien waren) waren wij meer dan 2 uur te vroeg aanwezig in Torhout. Na het nuttigen van een belegd broodje in een nabijgelegen broodjeszaak, konden trainer en spelers dan uiteindelijk aan de opwarming beginnen.
Alhoewel wij goed voetballend aan de wedstrijd begonnen en zeker en vast de betere combinaties op de grasmat probeerden te leggen, stond Torhout toch op een 3-0 voorsprong na het eerste kwart, weliswaar op een diefje.
In het tweede kwartier stond het algauw 4-0 , maar Deinze liet het hoofd niet hangen en via Illiano konden we milderen tot 4 - 2, meteen ook de ruststand.
De tweede helft lieten onze jongens bij momenten pas echt zien waartoe
zij in staat waren. Enkele vloeiende combinaties die opgebouwd werden
van vanachteren uit, werden zorgvuldig afgewerkt. De verdediging met op
links Simon, op rechts Jens en centraal Tibo stond pal en zocht telkenmale de voetballende oplossing om eruit te komen, wat meermaals een goede aanval inluidde. De partij ging goed op en af met doelpunten voor Torhout dat wel heel efficient was in de afwerking, met een aantal schoten uit de tweede lijn, waarbij doelmannen Arnoud in de eerste helft en Ids in de tweede periode kansloos waren. Torhout scoorde in de 33', 35', 41' en 45', Deinze scoorde in de 34', 36' en de 37ste minuut zodat we op achtervolgen aangewezen bleven.
Het laatste kwart kantelde de wedstrijd. Deinze stond nog 4 doelpunten in het krijt, maar puurde toch nog een gelijkspel uit de brand, wat getuigt van een goede mentale weerbaarheid. De goals werden gescoord door Illiano, Lorenzo(2), Tibo, Ward (2) en Simon op de valreep met de gelijkmaker. Eindstand: 9-9 .
 
Wij speelden met: Arnoud, Ids, Jens, Tibo, Simon, Bavo, Gianni, Jordy, Illiano, Lorenzo en Ward.
(Verslag: Thierry)

19:56 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wedstrijdverslag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.