29-10-07

Na de wedstrijd in Oostende

Na de wedstrijd tegen KV Oostende, zijn we met een aantal ouders en spelers de kust een namiddagje lang onveilig gaan maken. Patricia, mama van Arne, had een half restaurant op de zeedijk in Oostende gereserveerd. Hoewel Patricia toegaf dat de keuze van de eetgelegenheid een beetje een wilde gok was geweest, hebben we het uitstekend getroffen: het eten was heel lekker en de zaak bijzonder kindvriendelijk. En het moet gezegd: onze spelertjes hebben zich voortreffelijk gedragen in het restaurant!

apresfoot

Na een bijzonder gezellige maaltijd, gekruid met sappige verhalen (die we hier niet op het internet gaan gooien), zijn we met zijn allen nog wat gaan uitwaaien aan het strand.  De jongens hebben nog wat euhh... gevoetbald en kregen daarbij het gezelschap van de papa van Arne.

apresfoot2

Een rondrit met de go-cart over de zeedijk mocht natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig valt het Deinze-oranje goed op, zodat de wandelaars op de dijk over het algemeen op tijd konden wegspringen.

apresfoot3

apresfoot4

Op zo'n namiddagje stappen leer je de mensen beter kennen. Zo bleek dat Bart naast het voetbal nog een grote hobby heeft: het uitbeelden van bekende standbeelden. Het ziet er al prima uit, alleen nog een klein beetje werken aan de details!

standbeeld1

De fundamenten voor een nieuw "gezellig samenzijn" zijn al gelegd. Binnenkort ongetwijfeld meer hierover!

22:00 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.