04-11-07

KMSK Deinze - Racing Waregem

KMSK Deinze – Racing Waregem  1-3
Dit was van de eerste tot de laatste minuut een voetbalwedstrijd waarbij de klemtoon veel meer lag op de “strijd” dan op het “voetbal”, en dat langs beide kanten. De eerste kans was voor Deinze, met in de tweede minuut een schot van Bavo dat voorlangs ging. Het spel zat volledig vast en beide ploegen brachten weinig vlotte combinaties op de mat. We noteerden nog een schot van Jens in de tiende minuut, gepakt door de bezoekende doelman. In dit wedstrijdbegin had Waregem licht veldoverwicht, zonder dat Stef echt werd verontrust.

Het tweede kwart kwam er voor beide ploegen wat meer ruimte. Dat resulteerde in de 22ste minuut in een schot van Illiano dat voorlangs ging. Vier minuten later rondde Illiano een actie wel succesvol af, met een schot in de rechterbovenhoek: 1-0. Ook Waregem kwam een paar keer gevaarlijk opzetten en Arnoud moest vlak voor de rust nog twee keer zijn kunsten tonen. Met een 1-0-voorsprong kon gelegenheidscoach Thierry met zijn spelers naar de kleedkamer trekken.

Meteen na de rust kreeg Waregem een vrije trap op een meter of tien van ons doel. Stef had geen schijn van een kans op het loeiharde schot dat volgde op het afleggertje: 1-1. We kregen het eventjes moeilijk en amper vier minuten later kon Racing Waregem al een tweede keer scoren. Toch probeerde Deinze zich te herpakken. In de 39ste minuut zette Bavo een solo-actie op die hij besloot met een keihard schot, knap gepakt door de bezoekende doelman, die daarna wel eventjes verzorging nodig had om weer wat adem te krijgen. Amper hersteld, moest diezelfde doelman alweer een schot van Illiano onschadelijk maken. We kregen een aantal hoekschoppen en hadden nu ook veldoverwicht, maar opnieuw was de afwerking ons zwak punt. In de 45ste minuut kregen we zelfs nog een dom doelpunt tegen, toen de bal na een bezoekende hoekschop bleef hangen en uiteindelijk tergend langzaam over de doellijn hobbelde: 1-3. Vlak voor het einde van het derde kwart schoot Jordy nog eens op doel, maar ook hij kon niet succesvol afronden.


Het vierde en laatst kwart was Deinze opnieuw de baas. Arnoud moest nog welgeteld één keer tussenbeide komen. Zelf verzuimden we jammer genoeg te scoren. In de 48ste minuut kon een Waregemse verdediger nog redding brengen op de lijn nadat zijn keeper was geklopt. Vijf minuten voor tijd zetten we nog eens een mooie combinatie op, maar het schot van Illiano ging over. In de slotminuut moest de bezoekende doelman nog tussenkomen na schoten van Arne en Jordy, maar de stand wijzigde niet meer. Eindstand: 1-3.

We speelden met: Stef, Arnoud, Illiano, Simon, Jordy, Jens, Gianni, Bavo, Arne, Tibo en Lorenzo. 

19:01 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.