01-12-07

KV Kortrijk - KMSK Deinze

KV Kortrijk - KMSK Deinze  8-5 

 
Op een zwaar veld begon Deinze sterk aan de wedstrijd met al snel een kans voor Illiano die echter net naast ging. De eerste maal dat Kortrijk op onze speelhelft verscheen was het al onmiddelijk raak. Enkele minuten later kon Ward de gelijkmaker scoren. Opnieuw Ward scoorde en bracht ons zo op voorsprong, doch Kortrijk zette de stand terug gelijk.

Het tweede kwartier was reeds 10 minuten aan de gang toen Illiano na goed storen de bal kon veroveren en hem subliem in doel deponeerde, opnieuw hadden we een voorsprong in ons bezit, die zelfs uitgediept werd door nog maar eens Illiano die een vrije trap keihard in doel schoot. Kortrijk liet dit zomaar niet gebeuren en tekende net voor het rustsignaal de aansluitingstreffer, zodat we de pauze ingingen met een 3-4 voorsprong.

In de 7de minuut na de rust scoorde Illiano zijn derde van de dag na een mooie dieptepas van Jens. De tegenstander was echter iets vastberadener uit de kleedkamers gekomen dan in de eerste helft en kwam steeds sterker opzetten. Onze doelman Arnoud weerde een schot die in één tijd op de slof werd genomen vol met zijn aangezicht, wat hem een bloedneus opleverde. Nadat deze gestelpt was, nam hij vastberaden zijn plaats in doel weer in, maar ongelooflijk maar waar, de volgende doelpoging van Kortrijk belandde opnieuw op de neus van Arnoud, opnieuw een bloedneus, waardoor hij toch enigszins wat aangeslagen was, wat te begrijpen valt.

Het derde kwartier scoorde de tegenstander nog 2x zodat we helemaal opnieuw konden beginnen. Tussenstand 5 - 5. Het laatste kwartier was er blijkbaar iets te veel aan, Kortrijk nette er nog 3, zodat we na een vrij gelijkopgaande partij toch nog de boot ingingen. Eindstand: 8 - 5.

We speelden met: Arnoud, Jens, Ward, Tibo, Illiano, Jordy, Lorenzo, Bavo, Simon en Arne.

(Verslag: Thierry) 

19:38 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.