04-01-08

Verslag Kersttoernooi Tolhuis

Het tornooi ingericht door KFCO Gent werd gespeeld in een schitterende zaal, maar 4 wedstrijdjes van telkens 15 minuten tussen 10.20uur en 17.20uur zorgde er voor dat er tussen de wedstrijden door veel tijd moest gevuld worden, niet altijd evident met jonge spelertjes.

Wedstrijd 1: RSC Anderlecht - KMSK    1  -  3
Een boeiende wedstrijd met het betere voetbal van Deinze dat op voorsprong kwam via Lorenzo, Anderlecht had de handen vol met onze jongens. We liepen zelfs uit naar 0 - 2, de tegenstander kon milderen tot 1 - 2, maar Deinze scoorde algauw de 1 - 3. De doelpunten werden gescoord door Illiano en Simon.

Wedstrijd 2 : Lando Merendree - KMSK   2  -  1
Een collectief sterke tegenstander waartegen wij op een voetballende manier probeerden om een opening te vinden. Kansen genoeg, maar de bal wou er niet in en bij de eerste de beste tegenaanval kregen we het deksel op de neus, 1 - 0 voor de tegenstander.
Deinze ging op zoek naar de gelijkmaker en uiteindelijk kwam de oververdiende treffer er dan toch langs Illiano. Enkele ogenblikken later een gelijkaardige fase zoals bij het eerste tegendoelpunt, en meteen waren onze jongens opnieuw op achtervolgen aangewezen. Op de korte tijd die er nog restte, kregen onze jongens dit niet meer voor elkaar, zodanig dat de eerste nederlaag van de dag een feit was.

Wedstrijd 3 : KSC Blankenberge - KMSK  0  - 1
Waarschijnlijk de sterkste ploeg die we vandaag moesten trotseren, een mooie wedstrijd trouwens met kansen aan beide zijden, met enkele schitterende reddingen van Arnoud die een sterk tornooi keepte, op geen foutje te betrappen. Toch trokken wij aan het langste eind met een doelpunt van Simon. Eindstand: 0 - 1

Wedstrijd 4 : SKV Oostakker - KMSK  0  - 8
Aanvankelijk bleven doelpunten uit in deze laatste partij, maar eenmaal de trein vertrokken was, was er geen houden meer aan. Illiano 1x, Bavo 3x en Simon 4x die hiermee zijn doelpuntenaantal op 6 bracht in alle gespeelde wedstrijden, legden de eindstand vast op 0 - 8. De verdienste van de spelers die niet gescoord hebben mogen we ook niet vergeten, want door het vele werk dat ook zij leverden, kwam onze ploeg hier vandaag zo goed uit de verf. Het betreft hier: Ward, Jens en Tibo.

(Verslag: Thierry) 

15:21 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.