19-01-08

FCN Sint-Niklaas - KMSK Deinze

 

FCN Sint-Niklaas - KMSK Deinze 6-2 

 
Een schitterende accomodatie en een perfect terrein, nl. een fieldturf tarcket terrein, beloofden veel goeds. De wedstrijd ging goed op en af met 2 ploegen die elkaar waard waren, met licht overwicht in het eerste kwartier van Deinze, mede door de betere combinaties die onze jongens op de mat legden. De bal ging goed rond, maar na 7' minuten moest Arnoud zich omdraaien om de bal uit de netten te vissen na een doelpunt van de tegenstander.


Het tweede kwart kwam Sint- Niklaas iets meer opzetten, maar Deinze liet zich niet aftroeven, integendeel, Illiano trok op avontuur en kon nog net zijn grote teen tegen de bal zetten om de netten te doen trillen van de tegenstander, 1 - 1, een oververdiend doelpunt. Met nog enkele minuten te spelen werd er wijselijk afgefloten om te rusten, aangezien er enige onenigheid was ontstaan over enkele wedstrijdfases en beslissingen. Ruststand: 1 - 1.


Na de rust waren de gemoederen nog niet helemaal bedaard en bleef de sfeer grimmig langs de zijlijn, nochtans werd er degelijk voetbal op de grasmat gelegd. Het derde kwartier was Deinze zeker de betere ploeg met enkele mooie acties die van achteren uit werden opgebouwd. Deze leverden enkele mooie voorzetten van rechts op die telkens maar net voorlangs gingen. Toch moesten we een tegendoelpunt toestaan net voor het einde van dit derde kwart nadat het spel enkele ogenblikken had stilgelegen omwille van een blessure bij een tegenspeler. Bij de spelhervatting was bij onze jongens de concentratie niet optimaal, zodanig dat Sint-Niklaas hiervan kon profiteren door een lange bal te versturen die gemakkelijk kon worden binnengetrapt.


Het laatste kwartier was amper begonnen en opnieuw moest Arnoud een bal uit zijn netten vissen, geen 2 minuten later was het weeral prijs. Toch lieten onze jongens het hoofd niet hangen en gingen voluit op zoek naar een treffer en werden hiervoor beloond met een mooie goal van Lorenzo op corner van Illiano. De laatste minuten van de partij verwaterden echter en net zoals vorige week tegen Tubize bleken de laatste 5 minuten er te veel aan te zijn. Deinze moest nog 2 doelpunten incasseren, waardoor er een fel overdreven eindscore op de bordjes stonden. Eindstand: 6 - 2.
Ondanks de hevige wind kregen we toch een mooie wedstrijd te zien, waarin onze jongens meer verdienden dan dat ze kregen.

We speelden met: Arnoud, Jens, Arne, Simon, Tibo, Illiano, Bavo, Lorenzo en de jarige Ward.

(Verslag: Thierry) 

18:47 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.