20-01-08

KMSK Deinze - Torhout '92 KM

KMSK Deinze – Torhout 1992 KM   11-0

Anders dan de einduitslag laat vermoeden, kunnen we niet echt spreken van een “walk-over” voor onze U9. Trainer Bart heeft zowat iedereen bij KMSK Deinze eens op een andere positie gezet dan gewoonlijk. Onze jongens moeten de eerste minuten duidelijk wennen aan hun nieuwe plaats in de ploeg en het is dan ook Torhout dat het sterkst aan de wedstrijd begint. Er zijn een paar goede tussenkomsten nodig van doelman Ids om de bezoekers van een voorsprong te houden. Pas in de elfde minuut kan Deinze een eerste keer dreigen. Meer dan een hoekschop levert het voorlopig niet op. Een minuutje later is de ban gebroken. Bavo zet zich door op de rechterflank, kan voorzetten en Illiano werkt perfect af: 1-0. Het spel blijft op en af gaan en in de laatste minuut van het eerste kwart moet Ids beletten dat de bezoekers gelijkmaken. Bij de tegenaanval die daarop volgt, rondt de pas ingevallen Tibo een solo-actie perfect af met zijn linkervoet: 2-0.


Het tweede kwart gaat eerst ook nog gelijk op. In de 20ste minuut wijkt een schot van Illiano af op een verdediger. Illiano neemt zelf de hoekschop. De bal komt bij Bavo, die zijn schot ziet stranden op de doelman. Deinze eist nu het veldoverwicht op, met onder andere twee snelle aanvallen over rechts via Arne. Op een schaarse tegenaanval van Torhout moet Arnoud in de 25ste minuut redding brengen. Twee minuten later opnieuw een snelle Deinze-aanval over rechts. Arne zet voor en Illiano scoort de 3-0. Kort daarop prikt Arne zelf de 4-0 tegen de netten. Meteen ook de ietwat gevleide ruststand.


Kort na de pauze zien we misschien wel de mooiste actie van de wedstrijd. Illiano trapt een harde, maar perfecte voorzet. Simon zet onvervaard zijn hoofd tegen de bal, die maar net over de deklat gaat. Na acht minuten staat het dan toch 5-0 als een Torhout-verdediger de bal in eigen doel verwerkt. Het spel lijkt dan enkele minuten wat verder te kabbelen, tot Jordy in de 14de minuut met een mooie actie iedereen weer wakker schudt. Het sein voor Arne om een solo-actie in te zetten en de 6-0 te scoren.


Het laatste kwart is amper begonnen als Dries de 7-0 op het bord zet met een mooi schot. De tegenaanvallen van Torhout zijn schaars. Al ze al eens tot aan de goal van Deinze komen, stuiten ze op onze doelmannen, die vandaag op geen foutje te betrappen zijn. Zoals in de 20ste minuut, als Arnoud gevat tussenkomt. Twee minuten later pikt ook Mikkel zijn doelpuntje mee, met een verre lob (8-0). Kort daarop waagt ook Tibo nog eens zijn kans met een schot. De Torhout-keeper moet de bal lossen, Simon is perfect gevolgd en scoort de 9-0. Torhout bijt nog even van zich af, maar een (nochtans verdiende) eerredder strandt op de paal. Onze jongens kennen vandaag geen mededogen, want kort daarop kan Jordy scoren na een hoekschop van Illiano: 10-0. Ook Arnoud laat zich nog eens opmerken, door ver uit zijn goal perfect met de voet tussenbeide te komen. Het is uiteindelijk Arne die in de voorlaatste minuut de 11-0 eindstand op het bord zet.


We speelden met: Ids en Arnoud afwisselend in doel, Illiano, Simon, Jordy, Bavo, Arne, Mikkel en Dries. Tibo, die eigenlijk voor zijn broer bij de U8 kwam supporteren, moest onverwachts inspringen wegens de onbeschikbaarheid van Ward (blessure) en Gianni.

 (Foto's Ann)

 

Torhout1

De eerste minuten kon Torhout nog dreigen. 

Torhout2

Bavo begon vandaag aan de wedstrijd als spelverdeler op het middenveld. 

Torhout3

Simon was vandaag opnieuw alom tegenwoordig. 

Torhout4

Concentratie bij een inworp van Torhout. Mikkel lost de tegenstrever niet. 

Torhout5

Arne scoorde en liet scoren. 

Torhout6

Eén van de vele snelle aanvallen van Deinze. 

Torhout7

Tijd voor de bevoorrading. En honger! En dorst! 

Torhout8

Tibo kwam eigenlijk supporteren, moest onverwachts bijspringen en scoorde. 

Torhout9

De overwinning is binnen en wordt uitbundig gevierd. 

22:40 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.