27-01-08

KMSK Deinze - KV Oostende

 

KMSK Deinze  - KV Oostende 3-3 

Een pittig wedstrijdbegin van Oostende, waar onze jongens niet meteen een antwoord op hadden, leverde hen enkele kansen op, maar scoren deden ze niet. Het was echter Deinze dat een beetje tegen de gang van het spel in op voorsprong kwam via Illiano, die met een afstandschot de netten deed trillen. De match werd evenwichtiger met nu kansen aan beide zijden waarvan Oostende er eentje kon benutten.
Net voor het rustsignaal achtte opnieuw Illiano zijn tijd gekomen en met 2 mooie doelpunten zette hij de ruststand op de bordjes, 3 - 1 in ons voordeel.


De tweede helft kreeg Deinze het toch opnieuw wat moeilijker tegen een toch wel sterke tegenstander, maar ook wij kregen nog enkele mogelijkheden die net niet benut werden. Oostende scoorde enkele minuten voor het einde van het derde kwart dan toch de aansluitingstreffer.


In het laatste kwartier trok de tegenstander alle registers open, met een resem kansen tot gevolg die telkens opnieuw gered werden door een subliem spelende Arnoud in doel, feilloos over de ganse wedstrijd. In de voorlaatste minuut echter krijgen we een ongelukkig doelpunt te slikken, waardoor de bordjes terug in evenwicht stonden. Een billijk gelijkspel voor onze ploeg, die knokten voor wat ze waard waren om dit resultaat vast te houden tot het einde. Eindstand: 3 - 3.

We speelden met: Arnoud, Jens, Arne, Simon, Bavo, Tibo, Ward, Illiano en Dries.

(Verslag: Thierry, foto's: Frank)

 

voetbal simon 034

voetbal simon 035

voetbal simon 036

voetbal simon 037

voetbal simon 038

voetbal simon 039

voetbal simon 040

 

18:22 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.