17-02-08

KMSK Deinze A - Doornik 3-3

Een schitterende zondagmorgen met een bij aanvang nog redelijk hard en glad terrein, maar goed bespeelbaar, inspireerde Doornik om er meteen volop tegenaan te gaan. In het eerste kwart moest Stef algauw tussenbeide komen om een goede kans onschadelijk te maken. In de derde minuut echter moest hij zich een eerste maal omdraaien na een doelpunt van Doornik. Onze jongens hadden het niet onder de markt met het stevige en potige voetbal dat de tegenstander op de mat legde. Voetballend kwam Deinze er moeilijk uit, integendeel het was Doornik dat naar voor oprukte en kansen kreeg, met o.a een schot op de paal en een redding op de lijn van Lorenzo nadat Stef reeds verslagen was.


Het tweede kwart herschikte gelegenheidstrainer Claude zijn pionnen, de wedstrijd werd evenwichtiger, wat ons algauw enkele corners opleverde, Tibo nam op één van de hoekschoppen de bal mooi in 1 tijd, maar besloot nipt naast. Ook Arne zijn kopbal werd net naast de verkeerde kant van de paal gemikt. Uiteindelijk werden onze jongens dan toch beloond met een doelpunt van Illiano in de 26ste minuut. Ruststand : 1 - 1.


De tweede helft was amper begonnen en het was al meteen raak voor Doornik. Na het tegendoelpunt namen onze jongens meteen het heft in handen met enkele mooie combinaties over rechts. Illiano en Jens zetten een mooi ééntweetje op waarbij Jens de bal voor doel bracht waarop Ward de bal net niet in doel kreeg. De kansen stapelden zich op, maar scoren blijft ons pijnpunt. Ondertussen werden onze jongens soms gewoonweg onderuit getrapt zonder dat er zelfs een bal in de buurt was. Het doelpunt kon echter niet uitblijven, een voorzet van Jens die Ward nu wel kon binnenknallen via de deklat, leverde ons de verdiende gelijkmaker op.


Het laatste kwartier was aanvankelijk in ons voordeel met in de 50ste minuut van de partij de goal van de voorsprong voor Deinze langs Ward die mooi werd weggestuurd door Illiano. Geen minuut later echter stonden de bordjes al terug in evenwicht na een afstandsschot van een speler van Doornik. Dit was het sein voor de tegenstander om nog eens alles op alles te zetten, wat hun nog enkele grote mogelijkheden opleverde die telkens maar net konden verijdeld worden. Uiteindelijk werd de wedstrijd beeindigd met een 3 - 3 score op het uitslagenbord.

We speelden met: Stef, Jordy, Lorenzo, Bavo, Illiano, Tibo, Arne, Ward, Jens en Simon.

 

(Verslag Thierry, foto's Nathalie). Verslag van de wedstrijd van het B-team volgt nog.

 

doornik1

doornik2

doornik3

doornik4

doornik5

doornik6

doornik7

doornik8

doornik9

doornik10

 

doornik11

doornik12

doornik13

 

18:24 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.