17-02-08

KMSK Deinze B - KV Oostende B

KMSK Deinze B – KV Oostende B  5-3

Voor de wedstrijd tegen het B-team van KV Oostende, trad KMSK Deinze aan met een onuitgegeven ploeg. Vaste waarden Arnoud (uiteraard in doel), Dries en Mikkel kregen voor de gelegenheid het gezelschap van Reinhard, Francis, Simon, Delano, Siel en Arne. Die hadden van hun respectieve ploegen de toestemming gekregen om een testwedstrijd te spelen in de oranje-zwarte kleuren, waarvoor onze dank.


In het begin was het nog eventjes aftasten en zoeken naar de posities. De ervaren KVO-jongens profiteerden ervan om in het eerste kwart 0-2 uit te lopen. Maar ons gelegenheidsteam toonde veerkracht en kwam beter en beter in het spel. De spelers volgden de richtlijnen van trainer Bart goed op, toonden veel inzet en legden enkele mooie acties op de mat. In het begin van het tweede kwart scoorde Dries de aansluitingstreffer en enkele minuten later kon Siel voor de gelijkmaker zorgen. Diezelfde Siel moest daarna eventjes naar de kant: hij ging pal in de baan van een schot van Oostende staan, verhinderde op die manier dat de kustjongens weer op voorsprong kwamen, maar hield daar wel een bloedneus aan over. Gelukkig zonder veel erg. Na de rust kon hij probleemloos zijn plaats in de ploeg weer opnemen. Inmiddels had Dries, die zich bijzonder in zijn nopjes voelde op het gladde veld, Deinze op voorsprong gebracht. Na een evenwichtige wedstrijd konden we gaan rusten met een 3-2 op het scorebord.


Ook na de rust kregen we kansen te zien aan beide zijden. Oostende kon na vijf minuten de gelijkmaker aantekenen, na een mooie en snel uitgevoerde aanval. Onze jongens lieten zich daardoor niet uit het lood slaan en trokken het laken weer naar zich toe. Francis, Dries en Arne toonden zich betrouwbaar in de verdediging. Als Oostende toch doorbrak, konden we altijd rekenen op onze doelman Arnoud, die verschillende keren attent tussenkwam. Siel, Mikkel en Reinhard toonden zich baas op het middenveld. Delano, die ook enkele weken geleden al aantrad tegen Oostende en daar op de thuisploeg indruk had gemaakt, zorgde voor onrust in de Oostende-verdediging. Na een mooie actie van Siel in de tiende minuut, kon Dries zijn derde treffer van de dag maken: 4-3.


In het laatste kwart gaf Deinze de wedstrijd niet meer uit handen. Reinhard kon met een mooi schot de voorsprong nog uitdiepen en daarna speelde oranje-zwart de wedstrijd probleemloos uit. Eindstand: 5-3. Een puike prestatie van ons gelegenheidsteam, dat er in slaagde om de overwinning binnen te halen tegen een nochtans gereputeerde tegenstander.


We speelden met: Arnoud, Dries, Mikkel, Reinhard, Francis, Simon, Delano, Siel en Arne.

(foto's Ann) 

 

oostende1

oostende2

oostende3

oostende4

oostende5

oostende6

oostende7

oostende8

oostende9

oostende10

oostende11

 

21:31 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.