09-03-08

KMSK Deinze B - Rac. SW Harelbeke: 7-2

De weersomstandigheden waren nog maar eens niet om over naar huis te schrijven, maar het voetbal dat op de grasmat werd gelegd had hieronder niet te lijden, zeker niet van KMSK -kant. Deinze nam meteen het heft in handen en versierde enkele hoekschoppen, waaruit Mikkel in de 6' het eerste doelpunt kon scoren. Drie minuten later zette Reinhard een rush in vanuit het centrum en werkte ook nog eens knap af.  Harelbeke zette hier weinig tegenover en loerde steevast op de counter, wat hun in de 10' wel een grote kans opleverde die echter niet werd afgewerkt. In de 12' was het dan toch prijs voor de tegenstander. Mikkel kon nog een mooie voorzet versturen die Arne De Langhe net niet in doel kon duwen, stand na het eerste kwart : 2 - 1.

In het tweede kwart achtte Yarno zijn moment gekomen en besloot al bijna meteen in het zijnet. 1 minuut later scoort hij na een schitterende aanval, opgezet door het centrum. Harelbeke heeft geen antwoord op het voetbal dat KMSK in dit tweede kwart op het terrein legt, met snelle balwissels en goed verdedigend werk. In de 22ste minuut zetten Simon Baes en Mikkel een aanval op die knap afgewerkt wordt door Yarno, die zo meteen ook de ruststand vastlegt na een sterke eerste helft van onze jongens: 4 - 1.

Na de pauze komt Harelbeke sterk uit de kleedkamers, met al onmiddellijk een bal op de deklat. Nog geen minuut later staat het 4 - 2 na een strak schot, onhoudbaar voor Arnoud. In de 2' moet Arnoud alles uit de kast halen om de tegenstander het scoren te beletten, in dezelfde minuut dwarrelt ook nog een voorzet net langs de beide doelpalen, net niet de aansluitingstreffer voor Harelbeke, dat KMSK niet onder de druk laten uitkomen. In de 7' kan Mikkel toch nog eens uitbreken op de counter, maar besluit net naast. De daaropvolgende fase schudt Arnoud een wereldsafe uit zijn mouwen, door een zogoed als gemaakt doelpunt te redden. De druk neemt nu enigszins af bij Harelbeke, meteen het sein voor KMSK om weer aan aanvallen te denken, Mikkel besluit aanvankelijk naast, maar op tegenaanval kan hij dan toch de bal tegen de netten prikken.  De laatste minuten van het derde kwart zijn onze jongens weer aan zet met een doelpunt van Dries, die scoort na een hoekschop.  Tussenstand: 6 - 2.

Het laatste kwartier staat er geen maat meer op KMSK die onmiddellijk de tegenstander tegen hun eigen doel plakken. Na een poging van Jens kan Delano in de rebound ook zijn doelpuntje meepikken. Jarno zijn poging gaat net naast en Delano treft nog de paal na een aanval opgezet na goed uitvoetballen van Arnoud naar Jens die een sublieme steekpas verstuurde die de ganse verdediging uit elkaar reet. Deinze kon nu rustig de match uitspelen, want de tegenstander was compleet uitgeteld na een boeiende partij, met enkel in het derde kwart een dipje van onze jongens. Een sterke prestatie tegen een naar verluidt niet te onderschatten tegenstander, een dikke proficiat aan spelers en trainer Tom. Eindstand: 7 - 2

We speelden met: Arnoud , Jens , Thibeau , Arne De Langhe, Reinhard , Delano , Yarno , Simon en Francis Baes , Mikkel en Dries.

(Verslag: Thierry) 

20:21 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

fier! Na het lezen van dit artikel kan ik wel zeggen dat ik fier ben dat Arnoud in mijn klas zit. Bravo Arnoud!

Gepost door: Kathy | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.