05-05-08

Verslag toernooi Wetteren

Bij aankomst in Wetteren bleek dat de U9 niet 8 tegen 8 speelden, maar wel 5 tegen 5. Aangezien trainer Bart hiervan niet op de hoogte was gebracht, konden we geregeld verse pionnen inbrengen, want we hadden plotseling een (te) groot aantal wisselspelers voor handen.

Eerste wedstrijd: Wetteren - KMSK  5 - 4
KMSK begint sterk aan de partij, maar komt toch op achterstand tegen een technisch sterke ploeg. Nog voor de rust scoort Simon Feys echter 3x. Ruststand: 1 - 3.
Na de pauze trekt de tegenstander alle registers open, waardoor onze jongens teruggedrukt worden en zij algauw terug op gelijke hoogte staan wat de score betreft.
Het is erop en erover voor Wetteren, zij lopen uit tot 5 - 3. Illiano kan nog milderen tot 5 - 4, maar de tijd die nog rest is tekort om nog een gelijkspel uit de brand te slepen.

Tweede wedstrijd: KMSK - KV Kortrijk  3 - 4
Arne had ondertussen het strijdtoneel verlaten om te gaan feesten en Illiano had zich kandidaat gesteld om bij de U10 mee te spelen, zodat het iets makkelijker was voor de coach om wissels door te voeren doordat het aantal spelers verminderd was. KMSK werd meteen met de neus op de feiten gedrukt, 0 - 3 achter bij de rust. De tweede periode verliep beter, Simon Feys en Siel konden scoren. We kregen terug een wedstrijd, maar een schitterende vrije trap van Bavo was niet voldoende om de eerste punten van het tornooi binnen te halen, daar ook KVK nog een bal tegen de netten trapte. Eindstand: 3 - 4.

Derde wedstrijd: KMSK - AA Gent  3 - 5
Onze jongens komen stilaan op dreef met tegen de normaliter op papier toch wel sterkste tegenstander die we vandaag zouden treffen de beste kansen bijeen te voetballen. Simon Feys scoort, maar AA Gent is dodelijk efficiënt en puurt uit iedere kans een doelpunt. Ruststand: 1 - 3.
Na de rust scoren beide ploegen elk nog 2x, bij KMSK tekenen Simon Baes en Reinhard voor de doelpunten. Eindstand: 3 - 5.

Vierde wedstrijd:  KMSK - Oudenaarde  9 - 5
Een op voetballend gebied niet echt hoogstaande eerste helft van beide ploegen, maar wel veel doelpunten. Ruststand: 3 - 4.
De tweede helft steken onze jongens een tandje bij en vegen de vloer aan met de tegenstander. De partij eindigt op een 9 - 5 overwinning, de eerste punten voor KMSK zijn binnen.
Doelpunten waren van Reinhard (3), Bavo (2) en Simon Feys (4).

Vijfde wedstrijd: KMSK - Dender  1 - 5
Een heel sterke eerste helft van KMSK, maar scoren bleek moeilijk tegen een goed georganiseerde ploeg, Dender prikte er eentje tegen de netten. Ruststand: 0 - 1.
De tweede helft schakelde Dender een versnelling hoger en scoorden nog 4x, Simon Feys scoorde zijn tiende van de dag. Eindstand: 1 - 5.

Voetballend speelden we een betrekkelijk mooi tornooi, enkel de resultaten vielen een beetje tegen.

We speelden met: Stef, Jens, Francis, Simon B., Simon F., Reinhard, Siel, Bavo en in de eerste wedstrijd ook nog met Arne en Illiano.

(Verslag: Thierry)

10:16 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.