07-05-08

Verslag toernooi Merendree

Geert Schobben, papa van Thibeau, zorgde voor onderstaand verslag van het toernooi van Merendree, waarvoor onze hartelijke dank! 

Een stralende bijna zomerochtend in het Vlaamse platte land.  8.30 u klokslag stipte aanwezigheid op de terreinen van Merendree.  We nemen deel aan het duiveltjestoernooi.  Vijf spelertjes op het plein, twee op de reservebank,  TT en TB beiden present.   
 

verslag1

Lorenzo Verspeelt,  Mikkel Nielsen , Gianni De Smijter, Thibeau Schobben, Dries Devrieze,  Dries Lippens en Arnoud Dhont nemen het in hun reeks op tegen  Merendree B, Merendree C en KSV Kortrijk.

In de andere reeks spelen Merendree A, SKDJ Lovendegem, FC Lembeke en FC Destelbergen  (Francis en Simon waren ook van de partij)  tegen elkaar.

Eerste wedstrijd: KMSK DEINZE   - KSV Kortrijk   :   6  -  1
Tweede wedstrijd:    LS Merendree B  -   KMSK DEINZE   :   1 – 2
Derde wedstrijd:   LS MERENDREE  C   -   KMSK DEINZE  :  1 – 5

Merendree toonde zich een goede organisator. Het toernooi verliep zonder fouten, de wedstrijden konden telkens mooi op tijd beginnen.  Onze spelertjes waren op het vroege uur nog niet helemaal goed wakker, maar na een opwarming van Tom kwam daar verandering in.  Zo kenden we een blitse start tegen Kortrijk. 
De wedstrijd tegen Merendree B was al moeilijker. Zelfs een 1-0 achterstand moest weggewerkt worden.  Dit was blijkbaar geen probleem en in de toch kort wedstrijd  (2 x 7,5 minuten zonder rust) konden we  nog 2 maal afwerken.

De spelertjes kregen elk de kans om ook eens op een andere plaatst te spelen.  Thibeau vond het tof om ook eens vooraan te mogen staan als piloot.   Gianni toonde zich ook een perfecte organisator en beheerste verschillende wedstrijdmomenten door de bal rustig af te nemen van de tegenstander en een mooie aanzet te geven voor een aanval.  Dries Lippens liet zich opmerken door enkele prachtige goals.  Mikkel en Dries Devrieze toonden zich in de dribbel van hun beste kant. Lorenzo had een moeilijke start maar kon  later op de dag toch zijn vechtlust tonen.   Arnoud had een eerder rustig toernooi.  Er was weinig dreiging  maar hij moest toch verschillende keren tussenbeide komen.  Op de foto’s van de verschillende wedstrijden kan je de inzet en gedrevenheid van onze spelertjes aflezen van hun gezichten.

Als winnaar van de reeks mochten we het in de finale opnemen tegen SKDJ Lovendegem.

Vierde wedstrijd:   SKDJ LOVENDEGEM   KMSK   :  1 – 6

Aangezien Lovendegem als winnaar uit de andere reeks kwam en er enkele grote kerels tussenzaten, hadden we toch een stevige wedstrijd verwacht.   Maar in de allereerste minuut konden we al scoren.  De maat was gezet. Als de kers op de taart hebben we de beker kunnen veroveren.  De foto met beker toont duidelijk de blijde gezichten.   

verslag2


We hebben regelmatig mooi en aantrekkelijk voetbal gezien en het resultaat mag er ook wezen.
Proficiat aan alle spelertjes. 

(Verslag: Geert Schobben)

verslag3

 

Peptalk van Tom, gevolgd door de KMSK kreet...

verslag4

Tussen twee wedstrijden werd er nougat uitgedeeld.
Is dit het geheime wapen van trainer Tom?

verslag5

De spelers mochten allemaal samen de beker in ontvangst nemen uit de handen van de plaatselijke sponsor.

verslag6

Een knal van Dries eindigt tussen de palen.

Menig duel werd verbeten uitgevochten. Getuige hiervan de volgende foto’s :

verslag7

verslag9 


We zagen ook enkele technische hoogstandjes :

verslag10

verslag11

09:43 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.