18-05-08

Exc. Mariakerke - KMSK Deinze: 3-3

Net zoals vorige week op het tornooi in Drongen speelden onze jongens vandaag tegen een ploeg waarvan de spelers reeds een jaartje ouder waren dan onze U9.
De wedstrijd was pas begonnen toen er een stevige overtreding werd begaan op onze doelman Stef. Deze moest dan ook voor verzorging naar de kant. Zijn plaats werd ingenomen door Jens, die al voetballend de doelpogingen van Mariakerke diende ontschadelijk te maken. KMSK moest aanvankelijk nog een beetje zijn draai vinden, maar na enkele minuten spelen begon de motor aan te slaan en konden we enkele malen dreigen, zonder echter aan hele grote doelkansen te komen. De wedstrijd ging goed op en af, Mariakerke kon profiteren van hun jaartje extra kracht, maar KMSK speelde het mooiere voetbal.
Halverwege de eerste helft opende de tegenstander de score, maar net voor de rust kon Delano de stand terug in evenwicht brengen, blijkbaar moet er net voor de pauze nog een doelpunt gevallen zijn van Mariakerke, maar wegens een verzorging van een speler is dit mij ontgaan. Ruststand: 2 - 1.
Net na de rust scoorde Mariakerke algauw een derde maal, zodanig dat KMSK meteen 2 doelpunten in het krijt stond. Niet getreurd echter, Deinze liet de kopjes niet hangen en schakelde een versnellingetje hoger. Arne scoorde de aansluitingstreffer en deed dit nogmaals over na een prachtige combinatie die begon over rechts en mooi werd afgewerkt. De enkele keren dat de tegenstander gevaarlijk was stond Stef telkens paraat om zijn doel leeg te houden. Eindstand: 3 - 3

We speelden met: Stef, Simon, Tibo, Arne, Bavo, Delano,Lorenzo, Ward, Yarno en Jens.

23:22 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.