18-05-08

U9 wint toernooi van Olsene

Eerste wedstrijd: KMSK - Zomergem  3 - 1

Deinze start met enkele mogelijkheden, maar ook de tegenstander zorgt ervoor dat Arnoud wakker blijft.
Thibeau kan net voor de kantwissel de 1 - 0 aantekenenen. De tweede periode krijgt Zomergem een vrije trap die hen de gelijkmaker bezorgt.
Dit is het sein voor onze jongens om een tandje bij te steken, wat een doelpunt oplevert voor Jens die fraai aangespeeld werd door Arne Delanghe.
Diezelfde Arne zet de eindstand op de bordjes, 3 - 1, eerste opdracht vervuld.

Tweede wedstrijd: KMSK - Bellem   4 - 1

Even schrikken voor KMSK als Bellem algauw de 0 - 1 aantekent, Thibeau die aangespeeld wordt door Jens scoort de gelijkmaker.
De tweede helft is éénrichtingsverkeer. Deinze voetbalt de ene kans na de andere bij elkaar. Thibeau rolt de tegenstander in zijn eentje op langs de rechterkant en legt de bal panklaar voor Reinhard, die maar binnen te tikken heeft. Diezelfde Reinhard zorgt met een mooi doelpunt voor de 3 - 1. Thibeau trapt een hoekschop, opnieuw staat Reinhard op de juiste plaats, meteen de eindstand: 4 - 1. Een pluim voor de doelman van Bellem, die een monsterscore voorkwam.

FINALE:   MERENDREE - KMSK   3 - 3  Deinze wint na strafschoppen


Een goed voetballend Merendree zorgt in de beginfase ervoor dat Deinze het niet onder de markt heeft. Zij komen zelfs verdiend op voorsprong. Na enkele moeilijke minuten kunnen onze jongens zich herpakken en komen langszij, nadat Thibeau een assist verstuurt naar Jens die knap met links afwerkt. Dan acht Illiano zijn moment gekomen, hij scoort 2x op rij. Illiano speelt vandaag niet op zijn vertrouwde positie, maar centraal achteraan wat hij overigens voortreffelijk doet.


Na de rust kunnen we de tegenstander lange tijd afhouden, maar Merendree is een sterk team dat zich niet zomaar gewonnen heeft. Na enige tijd scoren zij de aansluitingstreffer en niet veel later ook de gelijkmaker, wat ervoor zorgt dat strafschoppen voor de beslissing moeten zorgen. Ieder team mag 3x trappen.  Hierin trekken onze jongens aan het langste eind nadat Arnoud de eerste strafschop stopt en Thibeau zijn strafschop binnentrapt. De tweede speler van Merendree trapt naast en Illiano trapt de winnende penaltie binnen, dolle vreude bij onze jongens na deze mooie tornooizege.

We speelden met: Arnoud, Siel, Arne, Illiano, Jens, Thibeau en Reinhard.

(Verslag: Thierry, foto's: Nathalie) 

 

olseneb

olsenec

olsene1

olsene2

olsene3

olsene4

olsene5

olsene6

olsene8

olsene9

olsene7

 

23:26 Gepost door Gert in U9 (seizoen 07-08) | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.