08-08-08

KMSK Deinze TT - AA Gent: 4-7

10 spelertjes,  ½  voetbalterrein,  1 nerveuze trainer, 2 nieuwbakken afgevaardigden in opleiding,  en veel zon, heel veel zon,  dat waren de ingrediënten voor een openingstopper tegen de Buffalo’s.  De eerste vriendschappelijke wedstrijd  van het eerste seizoen 2008-2009 van de U10 van trainer Tom.  Vol goede moed vertrokken we met een gemotiveerde ploeg ten strijd. 

Het eerste kwartier hadden we het moeilijk. We maakten wel de openingstreffer via Reinhard na amper  enkele minuten spelen 1- 0.  Andres kon met een redding op de lijn de score nog staande houden.  Maar AA Gent kon in het eerste kwartier toch nog uitlopen tot 1-3.  We maakten weinig combinaties en konden de bal niet in de ploeg houden.   Er werd te veel gewandeld en er werd niet genoeg gewerkt. 

Voor het tweede kwartier werden enkele posities aangepast en hadden we toch al wat meer greep op de wedstrijd en onze mannen waren al wat meer in balbezit.  Toch werd de rustscore nog 1-5. Er waren ook al reeds enkele spelertjes die de koppen lieten hangen. Warm, warm en nog eens warm...

Het duurde tot even in het derde kwartier dat we onze tanden konden laten zien.  Er werd beter uitgevoetbald van achteruit en we zagen een evenwichtige wedstrijd.  Na 7 minuten wist Gianni zich een weg te banen naar de Buffalo goal : 2-5.   Een tegenoffensief van Gent werd mooi afgeweerd door Arnoud.  Op het einde van het 3de  kwartier kon Delano de 3-5 optekenen.  We zaten goed in de wedstrijd. Opletten Buffalo’s...

Rust – nog een kwartier te gaan -  nog steeds warm, warm, ...

Reeds vroeg in het vierde kwartier kon Delano na een mooie dribbel zorgen voor de 4 – 5. De supporters veerden recht en begonnen te roepen : “nog eentje, nog eentje...” Ook trainer Tom zag het zitten, en terecht...we lagen boven.

Gevaar in de 6de minuut van het laatste kwartier, een vrijschop van op trapafstand van de goal. Iets te hoog voor de ingevallen keeper Stef 4-6.  Spijtig want we waren net goed op dreef.
In de laatste minuten zagen we Gent nog uitlopen tot 4-7.

In de laatste twee kwartiertjes zagen we een voortreffelijke wedstrijd. Trainer Tom mag tevreden terugkijken op dit eerste treffen.  
 
KMSK Deinze speelde met: Francis, Simon B, Yarno, Arne DL, Gianni, Arnoud, Thibeau, Andres, Delano, Reinhard en invaller Stef als keeper in het laatste kwartier.

(Verslag: Geert)

11:39 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.