13-08-08

KMSK Deinze - Zulte Waregem: gestaakt

Dreigende luchten en slagregens een uurtje voor de aftrap van de wedstrijd tegen eersteklasser Zulte Waregem beloofden weinig goeds. Even voor half tien gingen de hemelsluizen eventjes dicht, zodat de scheidsrechter de wedstrijd toch op gang kon fluiten. De weersverbetering bleek maar tijdelijk.

De eerste bezorgdheid van uw afgevaardigde-verslaggever was om het materiaal en de papieren zo droog mogelijk te houden. Het nemen van notities is erbij ingeschoten, zodat dit verslag erg beknopt is. Het eerste kwart verliep evenwichtig, met een paar mooie kansen voor onze jongens. Geen van beide ploegen kon scoren.
Het tweede kwart was amper begonnen toen de regen met bakken uit de lucht kwam vallen. Op een aantal velden werden de wedstrijden al gestaakt. Onze scheidsrechter liet nog verder spelen tot aan de rust. Het spelpeil verwaterde (ahum...) zienderogen. Er vielen grote gaten in de verdediging. De reden was eenvoudig: "Met al dat water in mijn ogen zag ik de bal gewoon niet meer", getuigde Yarne. "Ik kon zelfs de spelers niet meer zien staan", trad Jens hem bij. Zulte Waregem profiteerde daarvan om drie keer te scoren. Aan onze kant trof Illiano raak. Bij een 1-3 ruststand werd wijselijk besloten om de wedstrijd te staken, omdat normaal voetbal niet meer mogelijk was.

Een bijzonder woord van dank aan gelegenheidstrainer Johan, die aan de halve wedstrijd een drijfnat pak overhield. Trainer Bart weet duidelijk op welke momenten hij belangrijke vergaderingen moet organiseren!

De wedstrijd van de U10 van trainer Tom werd al kort na het begin van het tweede kwart gestaakt.

 

radarbeeld deinze

23:02 Gepost door Gert in Ploeg Bart 08-09 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.