28-11-08

KMSK Deinze TT - E. Aalst: 8-4

Claude langs de lijn als interim “peetvader” van onze jongens, Tom tussen de mama’s, Arne en Thibeau als supporters, een frigobox vol “sterke” drank en lekkere koekjes van Philippe.... En we kregen de mannen van Aalst op bezoek.  Konden we de  zege op Aalst overdoen?  Ik zou de hoofdrolspelers bijna vergeten: Reinhard in de spits, Gianni  links, Yarno rechts in zijn rug. Delano op de 10, Simon, Francis en Lorenzo in de verdediging en trouwe Arnoud in de goal. Siel en Andres  klaar om in te vallen. 

Al in het eerste kwartier zagen we veel beweging. Na enkele keren op en neer gespeeld te hebben, kregen we toch in de eerste minuten druk van Aalst met een trap op doel. Een attente Arnoud kon dit met een mooie duik afweren, maar in de rebound was het toch prijs: 0-1.  Niet veel later kon Reinhard toch oprukken en afwerken: 1-1. Maar de prijs was hoog, geblesseerd door een trap van de vrouwelijke keeper moest hij toch even Siel laten optreden in zijn plaats.
We konden ook nog op voorsprong komen via een goal van Delano: 2-1.  Niet veel later echter konden de mannen van Aalst ons de bal ontfrutselen en de gelijkmaker scoren: 2-2.  In de laatste minuut van het eerste kwartier was het speedy Yarno die in een solotrip naar de goal op volle snelheid toch nog de voorsprong kon veroveren (3-2). Wat een kwartier...

In een rustig tweede kwartier was er weinig te noteren. In de tweede minuut reeds werd het 3-3 en een zeer mooie actie tussen Gianni en Reinhard leverende spijtig genoeg geen punten op.

Het derde kwartier was moeilijk. Het liep van geen kanten. We geraakten niet meer van voor. Enkel Reinhard kon halverwege de 4-3 scoren.  

Blijkbaar was de vermoeidheid toegeslagen bij de tegenstanders in het laatste kwartier. De druk kwam enkel nog van onze kant en de doelpunten konden niet uitblijven. Al van in de eerste minuut baande Simon zich een weg naar voor en zag zijn inspanning beloond met een trap tegen de netten: 5-3.
In de zesde minuut kon Reinhard een mooie voorzet forceren, een tikje van Siel in de richting van Gianni was voldoende voor een oplawaai in het doel. Gianni scoorde de 6-3.  "Nog niet genoeg", moet hij gedacht hebben als Gianni twee minuten later zelfs de 7-3 liet optekenen.

Ondanks de goede verdediging van Andres, Francis en Lorenzo konden de zwart-witjes toch nog één puntje terugkomen: 7-4.  Als afsluiter stuurde Gianni met een mooi doorsteekpasje Yarno nog eens richting goal. Deze twijfelde niet en liep bijna met de bal in de goal om zeker te zijn: 8-4.

Prima prestatie,  Claude content, Tom een tevreden supporter, proficiat  aan allen...

KMSK Deinze speelde met: Siel, Andres, Francis, Simon, Lorenzo, Gianni, Arnoud, Delano, Yarno en Reinhard. 

Ondertussen werd de wedstrijd thuis tegen Dilbeek afgelast wegens het slechte weer.  Vol verwachting kijken we nu dus uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen OLYPMIC CHARLEROI B.
Rien ne va plus? Het zal deze keer geen waar meer zijn. Nu gaan we winnen tegen onze Waalse vrienden,  n’est–ce pas!!!!

Geert

13:35 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-11-08

Eendracht Aalst - KMSK Deinze TB: 3-5

“Eindelijk nog eens een écht voetbalveld”, glunderen een paar papa’s vol nostalgie als ze hun opwachting maken langs het terrein van Eendracht Aalst. Vettige aarde, verweesde grassprietjes en blubberige restanten van plassen liggen onze U10 uitnodigend op te wachten. Een hele aanpassing na onze vorige uitwedstrijden op perfecte kunstgrasvelden.


De aanpassing lijkt de eerste tien minuten zelfs té groot. De zwart-witte thuisploeg neemt meteen het heft in handen en zet onze jonge oranjehemden vast op eigen helft. De druk is groot. Al in de tweede minuut is het raak. We slagen er niet in de bal weg te werken en vanuit een kluwen van spelers, verdwijnt een hard schot in de rechterwinkelhaak: 1-0. Een minuutje later volgt een eerste antwoordje van Deinze: Arne kopt een hoekschop van Illiano over de lat. Aalst blijft domineren en na vijf minuten staat de 2-0 al op het bord. Dat is het sein voor onze U10 om eindelijk een tandje bij te steken. Yarne steekt het vuur aan de lont. De keeper kan zijn schot afweren, maar deze keer is het Aalst dat de bal niet kan wegwerken en uiteindelijk knalt Illiano de aansluitingstreffer tegen de netten: 2-1. Meteen na de herneming schiet Arne op doel, maar de Aalsterse doelman houdt op een spectaculaire manier zijn netten schoon. We zien nu een aantal mooie combinaties, onder andere tussen Illiano en Bavo en tussen Arne en Yarne. Meer dan een aantal hoekschoppen leveren ze voorlopig niet op. Eendracht Aalst blijft ook voor gevaar zorgen. Na een vrije trap zeilt de bal over het muurtje. Ids wil niet onderdoen voor zijn collega aan de overkant en kan met een zweefsprong de bal uit het doelvlak houden.


Het tweede kwart start met het tegenovergestelde spelbeeld van het eerste. We zien nu vrijwel constante druk van Deinze. Even lijken we in onze oude, vertrouwde fout terug te vallen. We kunnen niet afwerken en na de eerste echte zwart-witte tegenaanval staat het zowaar 3-1. Maar  in vergelijking met het seizoensbegin, heeft onze U10 veel mentale weerbaarheid bij gekweekt. Ze trekken het laken weer naar zich toe. Een schot van Arne gaat eerst nog naast. Een minuutje later verstuurt Bavo een hard voorzet-schot. De keeper lost de bal en Illiano laat de kans niet liggen: 3-2. Pech voor Jens halfweg het tweede kwart. Hij krijgt bij een duel (onvrijwillig) een stevige trap op de knie en moet met een bloeduitstorting noodgedwongen het veld verlaten. Daardoor zijn er voor de rest van het tweede kwart geen notities meer genomen en kan ik alleen melden dat we met 3-2 de rust ingaan.


Meteen na de rust staan de bordjes al gelijk. Met een hard schot maakt Arne er 3-3 van. Na vier minuten een mooie assist van Illiano tot bij Arne, die koel afwerkt in de rechter benedenhoek. Onze U10 staat voor het eerst op voorsprong: 3-4. In de achtste minuut kopt Ward een hoekschop op de rechterpaal. We krijgen nog een aantal kansen, maar we zijn te vriendelijk voor Aalst en benutten ze niet. Tot in de tiende minuut. Dan zien we misschien wel dé actie van de wedstrijd. Simon stuurt vlak bij onze eigen doellijn Illiano weg. Die loopt met de bal aan de voet de volledige linkerflank af, verstuurt dan een afgemeten voorzet en Ward maakt perfect af: 3-5. Daarna komt Aalst weer meer aandringen, maar een altijd kalm blijvende dirigent Tibo, een immer betrouwbare Simon op links en een aandachtige Dries L staan sterk te verdedigen en in geval van nood is er nog Ids, die de jongste tijd met veel zelfvertrouwen in zijn doel staat.


Het laatste kwart slaagt geen van beide ploegen er nog in om te scoren. Het overwicht is voor Deinze. Ward speelt zich nog eens in de kijker met een mooie reeks dribbels. In de voorlaatste minuut voorkomt Ids met twee reddingen dat Aalst terug in de wedstrijd komt. De laatste acties zijn voor Deinze. Een eerste corner schiet volledig door, op een tweede (van Ward) kan Dries L naar doel koppen, maar de bal blijft steken in het kluwen van spelers. Na een laatste mooie actie van Tibo op links, fluit de scheidsrechter af, met de terechte 3-5 eindstand op het bord.
We hopen dat de blessure van Jens niet te ernstig is en wensen hem veel beterschap toe!

En speciaal om trainer Bart een plezier te doen, is het allerlaatste woord van dit verslag dan toch nog: Ajuin!

14:00 Gepost door Gert in Ploeg Bart 08-09 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-08

RS Waasland - KMSK Deinze TB: 1-2

 

Het heeft de voorbije nacht flink geregend, maar daar valt op het terrein van RS Waasland niets van te merken. Het moderne kunstgrasterrein (met turf) ligt er prachtig bij en laat snel combinatievoetbal toe. Misschien moeten de verantwoordelijken van de stad Deinze hier eens inspiratie komen opdoen voor ze over enkele maanden de verbouwingswerkzaamheden aan ons jeugdcomplex laten starten.

Het is de geel-rode thuisploeg die meteen zijn visitekaartje aflevert. Al in de eerste minuut moet Ids een eerste keer tussenbeide komen om een vroege Wase voorsprong te vermijden. Het spel gaat snel over en weer. Deinze is een eerste keer echt gevaarlijk als Jens (die een beresterke wedstrijd speelt) van op rechts mooi kruist en Ward bedient. Zijn schot gaat over de lat. RS Waasland is een stevige tegenstander en onze verdedigers moeten de hele wedstrijd goed bij de les blijven. Zoals in de vierde minuut, als Arne gepast tussenbeide komt en een Wase aanval ongevaarlijk maakt. De bal schuift vlot over en weer over het kunstgras. Spanning in de achtste minuut. Dries L neemt de Wase keeper onder vuur. Die bokst de bal tot bij Ward. Opnieuw weert de doelman af, de bal komt opnieuw bij Dries L, zijn schot gaat net naast de linkerpaal. Het eerste kwart eindigt met een hoekschop voor RS Waasland, maar de geel-rode poging gaat naast.

Van het veldoverwicht dat Deinze nog had in het eerste kwart, is in het tweede kwart niet veel meer te merken. Eerst is er nog een schot van Yarne, na mooi voorbereidend werk van Illiano, dat net naast gaat. Daarna is het alle hens aan dek voor onze verdedigers en onze doelman, die een paar mooie reddingen en tussenkomsten uit mouwen en schoenen moet schudden. Simon, Bavo en Arne doen hun werk achteraan met verve en kunnen voorkomen dat Waasland op voorsprong kan komen. Spelverdeler Tibo probeert weer “schwung” in het spel te brengen en levert in de 20ste minuut na een mooie loopactie van op links een goede voorzet af, maar de keeper zit er gepast tussen. We noteren nog een schot van Bavo in de 25ste minuut, gepakt door de keeper, maar het is de verdienste van onze achterhoede dat het aan de rust nog 0-0 is want de druk van de Waaslanders is bijwijlen groot.

Na de rust zien we aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, met een fel aandringend RS Waasland. Dan komt Deinze plots opzetten. In de derde minuut een knappe voorzet van Yarne tot bij Illiano, die over de lat kopt. Een minuutje later zet Ward zich door op rechts. Hij kan een hoekschop uit de brand slepen, maar die levert niets op. Spektakel in de zesde minuut. Illiano, vandaag actief op de rechterflank, verstuurt een voorzet die net wat te hoog lijkt te zijn, maar Ward probeert met een halve omhaal toch nog de bal te raken, wat hem ei zo na lukt. Een minuutje later opnieuw een voorzet van Illiano, Yarne besluit op de doelman. Arne probeert het met een schot, zeg maar uit de derde lijn. De keeper is verrast en kan de bal met de vingertippen nog net in hoekschop duwen. Een keihard schot van Simon gaat maar net langs de linkerpaal. Een Deins doelpunt hangt in de lucht, en dat komt er in de 12de minuut. Illiano rolt de hele Wase rechterflank op, kijkt eventjes waar de keeper staat en tikt dan vanuit een scherpe hoek mooi tussen de doelman en de eerste paal binnen: 0-1. Amper een minuutje later krijgen we een doelpunt in geschenkverpakking. Een Wase verdediger probeert een hoekschop te vermijden, maar glijdt daarbij de bal in de voeten van Yarne. Die aarzelt niet en schiet van dichtbij de 0-2 tegen de netten. Het gaat nu snel. Er is amper weer afgetrapt als Waasland een hoekschop uit de brand sleept. Arne kopt de bal in eerste instantie nog weg, maar die belandt snel weer in de voeten van een Wase aanvaller, die met een keihard schot in de rechtse bovenhoek onze keeper kansloos laat: 1-2.

Het laatste kwart start met een mooie actie van Bavo, maar zijn schot wordt afgeblokt in hoekschop. Het is Bavo zelf die de hoekschop naar doel kopt, maar de bal gaat naast. Ook Illiano breekt nog eens door, maar de Wase keeper brengt redding. Een schot van Dries L gaat net naast. Waasland blijft meer dan goed meespelen, maar onze verdedigers laten zich niet van de wijs brengen en steken nu en dan zelf de neus aan het venster. Zoals in de 22ste minuut, als Simon mooi op doel schiet. De Wase doelman duwt in hoekschop. Als een Wase aanvaller dan toch eens alleen voor doel opduikt, is Ids bij de pinken om redding te brengen. Ook het geluk is soms aan onze zijde. Twee minuten voor tijd spat een vrije trap van RS Waasland uiteen op de lat. Het is het laatste wapenfeit uit deze aantrekkelijke wedstrijd,die eigenlijk geen verliezer had verdiend. Of zoals trainer Bart het na de wedstrijd formuleerde: “Onze aanvallers speelden een prima wedstrijd, maar de overwinning hebben we te danken aan onze verdedigers en keeper, die een sterke prestatie hebben afgeleverd!”

(Meer foto's op een groter formaat in het foto-album in de rechterkolom)


waasland 1

Onze achterhoede speelde vandaag een belangrijke rol.

waasland 2

Bavo in volle actie.

waasland 3

Ward kopt, een verdediger zal de bal nog van de lijn halen.

waasland 4

Illiano scoort, tussen eerste paal en doelman, beheerst de 0-1.

waasland 5

Simon volgt geconcentreerd het spel en hield alles goed onder controle.

waasland 6

Jens stak de hele wedstrijd de handen uit de mouwen.

18:39 Gepost door Gert in Ploeg Bart 08-09 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Dessel Sport - KMSK Deinze TT: 2 - 7

Vroeg uit de veren voor de verre verplaatsing naar Dessel: gelegen tussen Turnhout en Mol, grenzend aan Nederland. Voor de groep TT was dit de verste verplaatsing tot nu toe en dat gaf ons allemaal het “schoolreisgevoel“. Het was jeugdcoördinator Claude himself die onze zieke trainer Tom verving als coach. Ook Gianni en Thibeau ontbraken wegens ziekte. Een goed herstel gewenst aan allen.
 
Reeds bij de opwarming merkten we dat we te maken hadden met tegenstanders van gestalte en wisten we dat we bij de pinken moesten blijven. Dessel startte sterk en zette zijn fysieke kracht om in een eerste 10 minuten van constante druk, met onder andere 5 hoekschoppen tot gevolg. De eerste kansen kwamen snel voor de tegenstander, maar het was doelman van dienst Stef die een aantal doelpogingen schitterend pareerde.
Ook hadden we met laatste man Francis een echte rots in de branding. Het was ook Francis die de eerste prik gaf van KMSK, met een hard schot op doel. De doelman loste de bal en spits van dienst Reinhard hernam op de paal.
 
KMSK nam meer en meer het heft in handen, met Delano die op het middenveld strooide met verschillende mooie passes. Een ervan kwam tot bij Andres, die met een mooie loopactie op links en een juiste voorzet Reinhard bereikte, die met een  knap schot de 0-1 op het scorebord prikte. Toch kregen we het nog behoorlijk warm met verschillende Desselse aanvalsgolven, maar verdedigers Simon, Lorenzo en Francis kwamen samen met Stef telkens goed tussen.     
      
Tijdens de korte rust voor het 2e kwart pleitte Claude voor meer inzet en meer samenspel. Dit leide een prachtige 15 minuten in. Delano recupereerde in duel de bal en gaf een mooie doorsteekpas naar Reinhard, deze bleef koel: 0-2.
Even later een hard schot van Reinhard, maar een mooie redding in corner van de goede Desselse doelman. Na opnieuw een sterke actie van Francis vanuit de verdediging werd een mooie loopactie van Arne op de linkse flank op touw gezet. Arne besloot met een mooie voorzet dewelke Reinhard in doel werkte: 0-3.
Toen besloot Francis dat zijn moment gekomen was. Via broer Simon veroverde hij de bal en kwam dwars door het centrum in schietpositie. Met een ver, hard  afstandsschot verschalkte hij de doelman: 0-4.
Nog was het niet gedaan. Via Lorenzo en Delano kwam de bal bij Yarno dewelke op volle snelheid mooi afwerkte 0-5. Ook volgde nog een mooie vrije trap van Francis met een parade van de doelman. Kortom, we hadden een prachtig tweede kwart achter de rug met veel inzet en mooi combinatievoetbal.
 
Dessel kwam na een donderpreek van hun coach duidelijk met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer. Toch was het KMSK met onder andere schoten van Francis, Reinhard en Andres na mooi voorbereidend werk van Siel, Arne, Delano en Yarno, dewelke het gevaarlijkst bleef. In de 40e minuut sloop Arne mooi door de Desselse verdediging en besloot knap op de doelman. De bal kwam echter terug in de voeten van Reinhard: de 0-6 stond op het bord.
Toen dé actie van de wedstrijd. Stef met een mooie uitworp naar Siel, een mooie loopactie, pas naar Yarno over Delano, pas naar Reinhard, voorzet en mooie afwerking door Arne: een aanval uit het boekje en 0-7. Het 3e kwart werd afgesloten met een verre knal van Reinhard op de kruising.
 
Het 4e kwart startte met een schitterende safe uit de kruising van gelegenheidsdoelman... Yarno! Het was rechteraanvaller Stef(!) dewelke na een bruggetje een prachtige voorzet gaf aan Arne, die op de paal besloot. Iets later redde Dessel de eer met een meer dan verdiend eerste doelpunt. Na onder andere nog een paar mooie acties van Stef, Lorenzo, Simon en Siel en een mooi schot van Francis milderde Dessel nog tot einduitslag 2-7!
   
Een leuke terugtocht was het gevolg: "En van je heeela heela , heeela hey la la!"

 
 
(Verslag : Philippe)

15:38 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-08

Een zusje voor Gianni!

Gianni van de U10 TT meldt vol trots de geboorte van zijn zusje. Olivia weegt 3,760 kg en is 50 cm groot. Moeder en dochter stellen het heel goed. Hetzelfde durven we te veronderstellen van de papa.

Het hele U10-team van KMSK Deinze wenst Gianni en de gelukkige ouders van harte proficiat!

 

 

10:22 Gepost door Gert in Buiten de lijnen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-11-08

KMSK Deinze TT - O. Charleroi: 5 - 6

Na een druilerige 1 november toch een zonnige 2 november. Negen kornuiten klaar voor een strijd tegen onze Waalse vrienden uit Charleroi. En dat het een strijd geworden is....

De basisopstelling voor de gelegenheid was er eentje om de spelertjes zo lang mogelijk op hun startpositie te laten spelen. Arnoud in het doel, Gianni laatste man met links van hem Andres en rechts Lorenzo. Reinhard als vertrouwde stevige mid-mid. Yarno en Arne als respectievelijk linker en recht voorman en Thibeau in de spits. Siel startte op de bank, maar mocht dan invallen rechts vooraan.

We waren nog geen twee minuten aan het spelen of Thibeau kon al vertrekkende van op de middellijn zo door de verdediging tot bijna in het doel lopen. Waarschijnlijk was dit zo onverwacht en vroeg op de wedstrijd dat de Waalse verdediging dit nog niet had zien aankomen… : 1-0. Nog geen minuut later wist Reinhard zich een weg te banen tot op trapafstand van het doel, maar zijn bal belandde in corner. Niet veel later kon Yarno, na zijn gebruikelijke turbo-versnelling, de bal doorsteken tot bij Thibeau juist voor het doel. Spijtig genoeg was er net op tijd een Charlerois voetje tussen gekomen. Halverwege het eerste kwartier kon de tegenstander de stand nog gelijk brengen dankzij een gaatje in onze verdediging.

Vanaf de eerste minuut in het tweede kwartier toverden onze mannen een prachtcombinatie op de grasmat. Reinhard veroverde de bal op het middenveld en stak de bal strategisch tot bij Siel, die op zijn beurt de bal aflegde voor Thibeau die maar hoefde te trappen  2-1. Vreugde alom bij spelers en supporters.  “Nu niet meer loslaten, KMSK”, riep Tom van op de zijlijn.  Andres ontfrutselde op zijn eigen bijzondere manier de bal van de tegenstander af in een tegenaanval, gevaar ontweken…  Na een mooie opbouw via Lorenzo en Reinhard kon Thibeau naar voor schieten, spijtig dat hij de bal niet afgegeven had aan Siel die klaar stond, want zijn eigen actie eindigde op de keeper. Charleroi wist toch de druk op te voeren en wat niet kon uitblijven gebeurde:   2-2.  Onder het motte “onmiddellijk terugbijten” kaapte Andres wederom de bal weg op onze speelhelft en met een prachtige doorsteekpas bediende hij Thibeau, die zijn derde goal kon optekenen:  3-2.

Niet lang in het derde kwartier kon Charleroi de 3-3 scoren, na aanhoudende druk op onze helft. We waren toch eventjes de pedalen kwijt. Het derde kwartier en vierde kwartier kunnen verder  best omschreven worden als actie en reactie. Met actie bedoel ik dan het duwen, trekken en stampen van onze tegenstander. Onze mannen durfden zich al eens laten verleiden tot weerwerk op dat vlak.  Met een vrijschop als gevolg:  3-4 na 10 minuten.  Vrijschop  Reinhard,  4-4 nog in het derde kwartier.  Vierde kwartier nogmaals vrijschop: 4-5.
Met ons antwoord door Reinhard met een vrijschop 5-5. Dat onze keeper, die trouwens een voortreffelijke wedstrijd speelde, van het plein getrapt werd was er toch iets over. Misschien was het stilleggen van de wedstrijd op dat punt geen slecht idee geweest. Spijtig genoeg kregen we in de resterende tijd nog een goal tegen: 5-6 wat meteen de eindstand betekende.

Proficiat aan alle spelers voor de inzet en durf, het was niet eenvoudig tegen het harde Charleroi. Jullie hebben toch mooi voetbal getoond.

KMSK Deinze speelde met: Lorenzo, Siel, Arne,  Gianni, Thibeau, Andres,  Reinhard, Arne en Arnoud in de goal.  
Simon en Francis hadden rustdag en Delano was op reis.  


(Verslag: Geert)

16:51 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-08

FC Brussels - KMSK Deinze TB: 9 - 3

Zondagmorgen 10u00 stond voor onze U10 het sterke FC Brussels op het programma. We werden heel vriendelijk en attentvol ontvangen in Molenbeek.
Voor de opwarming begon werd vanwege het kunstgras even getest met welk schoeisel onze jongens zouden aantreden en na de zoals altijd stevige opwarming konden we de partij aanvatten .

Vanaf de eerste minuten werd al snel duidelijk dat het ook ditmaal geen makkelijke opdracht zou worden. Wij hadden wel van in de eerste minuut een actie op rechts met een schot op doel van Bavo. Onmiddellijk erna moest Stef al redden op een schot van Brussels. Brussels trapte veelal ver uit en kwam dan zeer snel aanvallend opzetten.
Toch lieten wij ook vrij mooi voetbal zien. Schoten van Simon en Ward gingen juist naast. Ondanks het sterke verdedigen van onze jongens wist Brussels tweemaal te scoren, dit telkens vanuit een stilstaande fase. De stand op het einde van het eerste kwart was dan ook: 2-0.

In het tweede kwart gingen we er onmiddellijk terug tegenaan. Arne lanceerde een schot op doel maar dat ging naast. Dan terug Brussels in actie. Stef kwam mooi uit en kon verhinderen dat de bal in ons doel terechtkwam. Toch kon Brussels in de 3’ en 4’ scoren na enkele mooie individuele acties. Stand 4-0.


Na de appelsientjes in de kleedkamer hoopten we allen dat onze jongens toch ook hun goaltje zouden meepikken. En ja, het derde kwart waren we veelal in de aanval, met van in de eerste minuut Dries die de bal recupereerde en op de keeper besloot. Direct erna pas van Arne naar Illiano en keeper redt. Hierna voorzet tweede paal Illiano, maar Yarne kon er net niet bij. Tot eindelijk Illiano een schot lanceert dat de keeper moet lossen en hij dan toch in de rebound kan scoren: 4-1. Na nog enkele mooie combinaties kan Illiano de tweede goal scoren: 4-2 en vreugde alom. Arne schiet nog op doel, maar de keeper redt. Toch een dompertje in de laatste minuten waarin Brussels alsnog kan scoren: 5-2.

In het laatste kwart krijgt Brussels weer een extra versnelling in de benen en de ballen vliegen ons letterlijk en figuurlijk rond de oren. In 3 minuten tijd scoren ze 3 maal en wordt het 8-2. Hierna herpakken we ons terug en kan Dries nog een goaltje maken: 8-3.
Stef moet ook nog een aantal keren alert optreden. Onze jongens gaan nog op zoek naar een goaltje, maar jammer genoeg lukt dit niet meer en wordt het nog 9-3 door een verre uittrap over al ons hoofden recht bij onze tegenstander die daar nog stond.

Al bij al hebben we inzet en weerbaarheid getoond met mooi voetbal, maar moesten we  onze meerdere erkennen in onze tegenstrever die toch wel de sterkste ploeg uit ons reeks is.

(Verslag: Patricia)

11:24 Gepost door Gert in Ploeg Bart 08-09 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |