28-12-08

KMSK Deinze TB wint toernooi in Aalter

Wedstrijd 1: KMSK - Zwijnaarde   7 - 0
Een walk-over van onze jongens die de tegenstander compleet tegen het eigen doel drukten, zodanig dat zij niet over de middellijn raakten.
Kans na kans kreeg KMSK, maar aanvankelijk wou de bal er niet in. Toen het eerste verlossende doelpunt viel, stond de trein pas echt goed op de rails en vielen de goals snel na elkaar tot een uiteindelijke eindscore van 7 - 0. Een vlotte overwinning met doelpunten van Ward (2x), Bavo (2x), Tibo (1x), Illiano (1x) en Simon (1x).

Wedstrijd 2: SK Bellem - KMSK  0 - 6
Een iets moeilijkere aanvangsfase van onze jongens dan bij de vorige wedstrijd, maar de enkele malen dat de tegenstander kon oprukken en dreigde gevaarlijk te worden, was er nog altijd Tibo die een uitmuntend tornooi speelde en alles opkuiste waar er diende opgekuist te worden. Voor de rest hetzelfde verhaal van de vorige partij, toen het eerste doelpunt gevallen was waren onze jongens gelanceerd en werd er toch nog vlot gescoord. Eindstand: 0 - 6 . Doelpunten van Ward (2x), Illiano (2x),Yarne (1x) en Bavo (1x).

Wedstrijd 3: KMSK - Zulte-Waregem  3 - 2
Opnieuw bleken we de betere ploeg te zijn met algauw een doelpunt van Ward. De tegenstander stond constant onder druk door het sterke voetbal dat onze jongens lieten zien, maar toch scoorde Zulte - Waregem 2x na evenveel scherp opgezette counters, de eerste maal dat we op achtervolgen aangewezen waren op dit toernooi. Niet getreurd echter, de scheve situatie werd algauw rechtgezet met doelpunten van Yarne en Bavo. Eindstand 3 - 2 en een plaats in de finale waar onze opponent weer een eerste nationaler bleek te zijn, met name Roeselare.

FINALE: KMSK - Roeselare  3 - 1
Een boeiende wedstrijd diende zich aan tegen een sterke tegenstander die eveneens al zijn wedstrijden gewonnen had. Ward scoorde snel zijn zesde goal van het toernooi in een evenwichtigere wedstrijd dan de voorgaande. Niet zo heel veel later kwam Roeselare terug op gelijke hoogte. KMSK stak een tandje bij en nogmaals bleken onze jongens iets sterker te zijn dan de tegenpartij. Het lichte overwicht werd vertaald in 2 doelpunten die een onoverbrugbare kloof bleek te zijn voor Roeselare. Deze goals werden gescoord door Bavo en Illiano. Eindstand: 3 - 1.

We speelden met: Ids en Stef (onze beide doelmannen die feilloos hun doel verdedigden), Ward, Yarne, Bavo, Illiano, Tibo, Simon en Jens die zelf niet scoorde vandaag, maar wel liet scoren.

(Verslag: Thierry, die nog eens bijsprong als afgevaardigde)

 

14:59 Gepost door Gert in Ploeg Bart 08-09 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.