02-05-09

KMSK Deinze TC wint tornooi van Eine

De U10 TC is het seizoen in schoonheid geëindigd, met een overwinning in het tornooi van Eine. Onze jongens wonnen al hun wedstrijden, incasseerden maar één tegengoal en rekenden in de halve finale af met de grootste favoriet voor de eindzege: eersteklasser Zulte-Waregem.


Olsene - KMSK Deinze (0-2)

De eerste kans van de eerste voorrondewedstrijd, tegen het rood-zwarte Olsene, is voor Delano. Deinze oefent constant druk uit. Een schot van Francis, volgend op een corner, gaat hoog over. Thibeau ziet zijn schot net boven de winkelhaak over gaan. In de achtste minuut kan Lorenzo de score openen. Hij tikt attent binnen nadat een afgeblokt schot voor zijn voeten belandt: 0-1.

De tweede helft begint met een schot van Arne tegen de lat. Na een mooie aanval ziet nieuwkomer Jordy zijn schot afgeblokt. Een paar minuten later besluit Yarno op de keeper van Olsene. Drie minuten voor tijd een mooie actie op links van Jordy. Hij levert een perfecte voorzet af en Delano twijfelft niet: 0-2, meteen ook de eindstand.


Sparta Petegem - KMSK Deinze (1-2)

De volgende voorrondewedstrijd is tegen de groen-zwarte buren uit Petegem. De wedstrijd gaat mooi over en weer, met verzorgd voetbal aan beide kanten. Na twee minuten gaat een schot van Delano net naast de linkerpaal. Thibeau waagt ook zijn kans, maar de Petegemse doelman boktst de bal in corner. Simon kopt de hoekschop naast. Jordy laat zich ook nog opmerken met enkele acties. Petegem doet goed mee en versiert een aantal hoekschoppen, maar doelman Ids laat zich niet verrassen.

Het duurt tot twee minuten na de rust voor Deinze de score kan openen. Na een mooie actie met voorbereidend werk van onder meer Simon en Lorenzo, scoort Jordy zijn eerste doelpunt voor oranje-zwart: 0-1. De volgende minuten gaat het spel snel over en weer, zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk zijn. Drie minuten voor tijd zien we de mooiste actie van de wedstrijd: een snel uitgevoerde één-twee tussen Francis en Delano, waarna Francis afwerkt met een prachtig schot dat de keeper kansloos laat: 0-2. Vlak voor tijd scoort Petegem nog de verdiende eerredder, hoewel er heel wat overredingskracht van de begeleiders van Deinze (!) nodig is om de scheidsrechter ervan te overtuigen dat Petegem weldegelijk heeft gescoord, maar dat er een gat in het net zit waardoor de bal zijn weg haast onverstoord heeft verdergezet.


Halve finale: KMSK Deinze - Zulte-Waregem (3-0)

In de halve finale wacht de reekswinnaar van groep D: Zulte-Waregem. Het eerste gevaar komt van oranje-zwart. Een schot van Arne gaat naast. In de tweede minuut zien we een snel uitgevoerde en gevaarlijke tegenaanval van Waregem. Ids komt uit, heeft de hoek goed verkleind en de bal gaat nipt naast. Daarna is het Jordy die zich nog een paar keer laat opmerken, maar zijn pogingen gaan naast of stuiten op de doelman. In de zevende minuut moet Arne eventjes naar de kant voor verzorging. De vrije trap die daar op volgt, gaat in het zijnet. Onze jongens oefenen nu duidelijk druk uit en krijgen een reeksje van drie opeenvolgende corners. Een oranje-zwart schot gaat via de vuist van de keeper tegen de paal. Het is maar uitstel van executie, want een minuutje voor de rust kan Jordy de verdiende 1-0 scoren.

Na de rust komt Zulte-Waregem gevaarlijk opzetten. Ids moet op een hard schot al zijn kunsten tonen om de gelijkmaker te voorkomen. Het spel gaat nu over en weer, tot Delano met een mooi afstandsschot de voorsprong kan verdubbelen: 2-0. Kort daarop kan Lorenzo na een mooie combinatie de 3-0 op het bord zetten. Onze U10 speelt nu de wedstrijd probleemloos uit en plaatst zich na de derde opeenvolgende overwinning voor de finale.


Finale: KMSK Deinze - Eendracht Houtem (4-0)

Waarschijnlijk hebben de verdienstelijke jongens van Houtem al veel gegeven in de eerste wedstrijden, want ze lijken in de finale wat door hun beste krachten heen te zitten. Van in de eerste minuut is er veel druk van Deinze, met onder andere pogingen van Jordy en Yarno. Na een minuut of vijf zet Jordy zich door op rechts en schiet overhoeks binnen: 1-0. Een mooi schot van Arne gaat over en vlak voor de rust kan Thibeau met een knap schot de 2-0 laten optekenen.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft. Arne besluit nipt over na een voorzet van Jordy. Diezelfde Jordy treft nog eens de lat, de bal springt tot bij Arne, die met een mooie halve omhaal de 3-0 scoort. Met een hard schot centraal in het doel, zet Jordy de 4-0 eindstand op het bord.

Mooi voetbal en veel inzet bezorgde onze U10 een verdiende tornooi-overwinning. Met zichtbaar genoegen mochten ze achteraf voor de ouders pronken met de mooie trofee.

KMSK Deinze speelde dit tornooi met: Francis, Simon, Yarno, Arne, Thibeau, Delano, Lorenzo, Jordy, en Ids in doel.

eine beker1

21:04 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-04-09

KV Oostende A - KMSK Deinze TC: 4-2

Een zware dobber zo op het einde van het seizoen. Moeten we dat onze mannen nog aandoen, was de vraag die we ons luidop stelden. Een aanslepend dipje kunnen we het wel noemen, geen vechtlust, geen vertrouwen, gaan we  nog wel voldoende voor een overwinning…? Twijfel en veel vragen de laatste weken in het ploegje van Claude….

Maar het zullen de eerste zomerse zonnestralen wel geweest zijn die onze mannen monter en fit aan de aftrap van een wedstrijd tegen KVO betoverd hebben. Yarno in de spits, Simon en Andres op links, Arne en Francis op rechts, Thibeau centraal en nieuwkomer Jens als laatste man juist voor gelegenheidskeeper Stef, dat was de start opstelling. Siel en Delano zaten samen met nieuwkomer Yentl op de bank. 

Druk van KVO voor ons doel wisselde zich in een snel tempo af met doorbraken van onze mannen tot voor het doel van de tegenstander. Op links zorgden Andres en Simon voor enkele spannende momenten. Onze verdediging kon enkele mooie aanvallen tijdig afweren, maar er waren ook de spectaculaire reddingen van keeper Stef die de 0 op het bord kon houden. Juist voor de rust echter zagen we de bal toch tegen de netten vliegen: 1-0 na een corner.

Geen hangende kopjes na de rust, maar strijdlustige leeuwen kwamen uit de kleedkamers. Zelfs in de eerste minuut kon Thibeau op aangeven van Jens de gelijkmaker binnentrappen: 1-1. Een kleine twee minuten later kwamen we zelfs op voorsprong via een voorzet van Yentl en de treffer van Delano: 1-2. En inderdaad beste Oostendenaren, we juichten alsof onze ploeg de wereldbeker had gewonnen, en terecht,  want het deed deugd om onze mannen na enkele moeilijke weken zo nog eens te zien spelen. We are back in the game…

Oostende was op achtervolgen aangewezen. Zelfs de scheidsrechter hielp een beetje in die achtervolging. Alles op onze speelhelft werd gefloten, tot zelfs een schouderduwtje toe. Met een hoge en verre vrije trap werd de 2-2 al vlug werkelijkheid. We zagen nog een actie van Thibeau en Francis net naast doel eindigen en Stef moest nog een redding uit zijn mouwen schudden. Yentl kwam alleen voor doel, maar trapte boven de doellat. Oostende kon nog twee maal scoren, eenmaal kon de spits bijna met de bal tot in ons doel lopen en net voor affluiten konden ze ons nog pakken op de counter: 4-2.


Wij onthouden vooral de overgave waarmee we speelden, terug met inzet en vechtlust en zo’n score tegen het sterke KVO is zeker geen schande, integendeel… Volgende week gaan we voor de overwinning.

KMSK Deinze speelde met: Yarno, Francis, Simon, Siel, Arne, Thibeau, Andres, Delano en Stef in de goal. En twee nieuwkomers: Yentl en Jens.


(Verslag: Geert)

08:56 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-03-09

VW Hamme - KMSK Deinze TC: 3 - 2

Dit weekend speelden we tegen de vigoristjes, zoals ze zich zelf plegen te noemen. Het zijn de mannen van Hamme en ze spelen in het Vigor Wuitensstadion.  Op hun website vond ik een verslag van de wedstrijd van zondag:  http://www.jeugd.vwhamme.be/   Blijkbaar was het niet alleen de scheids die lichtjes floot in het voordeel van de Hammenaren, maar is ook de verslagschrijver zijn eigen mensen goed genegen. Misschien terecht, want het feit dat we de boot ingingen habben we volledig aan onszelf te danken. 

Over het eerste en tweede kwartier kan ik weinig positief zijn. We kregen geen vat op het spel. De bal ging op en neer, maar geraakte met moeite tot aan de baklijn. We zagen verwoede pogingen van Siel, die Yarno aanspeelde en vervolgens Simon de kans liet om te trappen op goal. Maar de keeper had het onder controle. Francis trapte te veel de bal weg. We verloren veel duels. Elke fout werd gefloten, zelfs balvoordeel telde niet, maar we hadden maar vlugger moeten reageren op de passen van onze ploegmaats. Ids slaagde er in de netten schoon te houden tot de laatste minuut voor de rust: onze tegenstanders konden toch de 1-0 laten noteren.

In het derde kwartier noteerden we enkele mooie pogingen om het tij te doen keren. Thibeau, Siel en Andres legden een mooie combinatie op de grasmat, maar hun poging eindigde net naast. Op een vrije trap van Francis, mooi voor doel, kon Siel een harde kopstoot forceren, maar die belande net naast. Ondanks ons weerwerk konden de vigoristjes toch nog tweemaal scoren.

Onbegrijpelijk maar waar, het duurde tot het vierde kwartier voordat we onze tanden konden laten zien. Gretigheid en vechtlust maakten zich baas van onze mannen.  In de vijfde minuut konden we een vrije trap van Francis niet verzilveren, want Thibeau eindigde met een trap op de keeper en in de rebound besloot Simon net naast.  In de 10de minuut kon Yarno een terugspeelbal naar de Hammense keeper onderscheppen en hij liet Siel afwerken: 3-1.
Niet veel later dribbelde Siel de verdediging en stonden Delano en Thibeau alleen voor de keeper. Delano stond de bal af aan Thibeau, die de bal kon binnentikken:  3-2.

Met nog drie minuten te gaan, koesterden we toch nog hoop op een gelijkmaker, maar het mocht niet baten. Een slechte opgezette corner resulteerde naast doel en de scheids floot af. Opluchting bij Hamme, verdeeldheid in het Deinze-kamp, want er had meer ingezeten. De moeilijke tijden dienen dringend afgesloten te worden met een overwinning. Het zelfvertrouwen van onze U10 dient een duwtje te krijgen. Volgende keer beter. 


KMSK Deinze speelde met: Lorenzo, Arne,  Thibeau, Andres, Delano, Simon, Francis, Siel, Yarno en Ids  in de goal.  
Gianni, Reinhard en Arnoud hadden rust.  


(Verslag: Geert)

vw hamme

09:21 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-02-09

Olympic Charleroi A - KMSK Deinze TT: 2-3

Royal Olympic Club Charleroi Marchienne. Zo heet de club waartegen we gevochten hebben vorige zondag. Een hele mond vol en dan nog wel in het Frans. Na een beetje sightseeing   door de straten van Charleroi bij gebrek aan GPS, kwamen we toch nog tijdig aan om de witte bevroren grasmat van de jeugd van Charleroi te betreden. Een geduchte tegenstander, want de ploeg van Bart had daar ter plaatste met 7-4 de duimen moeten leggen. “Opgepast voor de schenen”, hadden we nog meegekregen als waarschuwing voor de stevig voetballende A-ploeg van Charleroi.

Het duurde wel tot in de 7de minuut vooraleer we het eerste doelgevaar zagen. Maar Arnoud kon het gevaar deftig weren. We speelden mooi voetbal, tik tik en nog eens tik, er werd niet te veel met de bal aan de voet gelopen, het bevel van Tom werd goed opgevolgd. Toch zagen we net voor de rust Charleroi scoren nadat we gepakt werden tijdens het uitvoetballen, we weten ondertussen dat dit kan gebeuren:  1-0.

We waren nog maar net gestart in het tweede kwartier en Simon kon zijn kunsten tonen door de bal voor de doellijn weg te trappen en de netten zuiver te houden. Tijd voor wat Deinzense actie moeten onze mannen gedacht hebben, want op assist van Delano kon Yarno even later de 1-1 laten optekenen.  Ook Arne verhoogde de druk op het doel van de tegenstander met een trap vanaf de baklijn, maar eindigde net naast. Slechts een minuut later kan Reinhard ook zijn trap verzilveren: 1-2.  Natuurlijk lieten de “Charleroinezen” dit niet zomaar gebeuren en ze vochten terug, met de gelijkmaker als gevolg: 2-2.  Net voor de rust zagen we toch nog een mooie combinatie tussen Arne, Delano en Reinhard,  maar de bal eindigde net naast de paal. We kregen voldoende kansen maar konden ze niet altijd benutten.

Het derde kwartier was het kwartier van de corners. Andres was de trapper van dienst.  Lorenzo kon sterk uithalen op een corner maar botste toch op een verdediger net voor de goal.  De tegenstander kon niet meer aan onze baklijn geraken en met de aanhoudende druk op hun goal kon een voorsprong niet lang meer uitblijven. Opnieuw naar aanleiding van een corner kon Reinhard gebruik maken van een kleine opening links van de keeper om de bal tegen de netten te trappen:  2-3.   Daarna kregen we nog enkele kansen, Reinhard nogmaals op een corner van Andres eindigde net naast, Thibeau kreeg een voorzet van Arne en eindigde ongelukkig op de paal  (hoe was dat mogelijk?).

In het vierde kwartier speelden we op behoud. Een ijzersterke verdediging met Simon op links, Francis op rechts en Andres centraal weerde elke aanval.  Korte pasjes, de bal laten rollen, uitvoetballen, allemaal werken voor elkaar, als vrienden onder mekaar,  onder de positieve coaching van trainer Tom: een totale ommekeer ten opzichte van het fiasco van vorige week.  Dit is het spel waarvoor we komen. Hier kunnen andere ploegen nog iets van leren…

Het was ook een faire match zonder noemenswaardige fouten, we onthouden vooral het mooie spel en de gedrevenheid en inzet van onze mannen. Dat we soms te weinig kracht in onze trappen hebben, kunnen we amper als een verwijt vernoemen, nog 10 boterhammen met choco en enkele snoepjes van in de voetbalkantines en dat zal wel beteren. 

KMSK Deinze speelde met: Lorenzo, Arne,  Thibeau, Andres, Delano, Simon, Francis,   Reinhard, Arne en Arnoud in de goal.  
Siel en Gianni bleven thuis wegens ziekte.  

(Verslag: Geert)

12:23 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-12-08

Kersttoernooi in de Brielpoort

Op zaterdag 27 december deden de U10 van trainer Tom mee aan het 12de indoor kersttoernooi zaalvoetbal voor duivels en preminiemen. Dit vond plaats in de Brielpoort in Deinze en werd georganiseerd door KFC Sparta Petegem.

Dit waren de uitslagen :

  • Deinze U10TT - Sp. Petegem B: 13 - 0
  • Jong Zulte - Deinze U10TT: 2 - 6
  • Deinze U10TT - Sp Petegem A: 3 - 0
  • Dikkelvenne - Deinze U10TT: 2 - 4


Proficiat aan :

Keeper Arnoud

Team 1 : Siel - Thibeau - Andres - Reinhard

Team 2 : Lorenzo - Gianni - Arne - Yarno

(elk team speelde de helft van elke wedstrijd)

Geert

14:53 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-12-08

FC Brussels B - KMSK Deinze TT: 5-4

Vorige keer hadden we verloren met 3-6. Konden we deze score verbeteren? Tom had er alleszins een goed gevoel bij. We gaan voor een overwinning.

Zondagmorgen, in de vroege uurtjes vertrok de bus met 9 “uitgeslapen” U10’ertjes.
Kunstgras herinnerden we ons nog van de eerste match. Toen regende het “oude wijven”, nu bleek het toch droog te blijven.

Arne in de spits, Yarno links, Lorenzo rechts in de spits. Reinhard als spelverdeler.
Gianni linkerflank en Thibeau rechterflank, Andres nu voor de verandering eens centraal achteraan (eens kijken of hij die positie ook de “baes” kan) en Arnoud trouw in het doel.
Siel mocht starten op de bank, maar niet voor lang…

Ondanks onze concentratie en mooi positiespel mochten we toch tegen een  2-0 achterstand aankijken na het eerste kwartier. De in rood uitgedoste tegenstander speelde het hard. Er waren er daar enkele bij die een kop groter en struiser waren en dus met fysiek overwicht uit de strijd kwamen. We werden achteraan opgesloten en dus uitvoetballen was moeilijk.

Maar we gingen dat niet aan ons hartje laten komen. Dapper verder strijden was het motto.
Een eerste poging van Yarno en Thibeau in mooi samenspel eindigde jammerlijk in de armen van de keeper.  Niet veel later kon Andres de aansluitingstreffer scoren : 2-1. Of was het Reinhard die de bal nog met zijn hoofd trachtte kracht bij de zetten, of was het toch Lorenzo die een laatste duwtje wou geven?  Ze waren alleszins goed gevolgd.

De “leute” was van korte duur: amper twee minuten later scoorden de Brusselaars  3-1.
En toch zouden we nog aansluiten.  Twee minuten voor de rust kon Yarno op aangeven van Siel (prachtige pas trouwens) nog 3-2 scoren.

Slechts enkele wapenfeiten kon ik noteren in het derde kwartier. Een trap van Arne ging net langs doel. Een vrije trap van Andres kon Yarno niet volledig benutten en eindigde net naast. Een trap van de tegenstander tegen onze deklat kon onschadelijk gemaakt worden door Lorenzo. Een kanjer van een redding door Arnoud, hij vloog van de ene kant van het doel naar de andere kant. (Zou de opwarming van Philippe er dan toch voor iets tussenzitten? We moeten het stilletjes aan toch toegeven.) Slechts in de allerlaatste minuut werden we weer op achtervolgen aangewezen: 4-2 . Tijdens de rust vroeg Lorenzo de score aan de scheidsrechter. Onze zwarte vriend moet toch wel ergens tussen dat kunstgras zijnen kluts zijn kwijtgeraakt, want zijn antwoord was eigenlijk onduidelijk. Het leek er zelfs sterk op dat hij het niet meer wist. Maar de papieren van ondergetekende liegen niet. LachenHet was wel duidelijk 4-2.

Maar niet lang in het laatste kwartier konden we weer aansluiten. Reinhard vond Thibeau in de zone van de waarheid en die kon trappen op doel: 4-3. Tussen  het noteren van twee stopwoorden door zag ik trainer Tom en afgevaardigde Philippe een vreugdedansje doen. 

Weerom lieten de Brusselaars ons niet dichterbij komen en scoorden de 5-3.  Er werd hard en stevig gevoetbald. In de laatste minuten van de wedstrijd demonstreerden we toch nog maar eens waar onze opleiding voor staat. Een prachtig passenspel via de linkerflank eindigde in de voeten van Yarno, die de eindscore kon optekenen: 5-4.  Al bij al een mooie wedstrijd met gedurfd voetbal.

KMSK Deinze speelde met: Siel, Lorenzo, Arne, Reinhard, Yarno, Gianni, Thibeau, Andres, en Arnoud. 

(Verslag: Geert)

16:37 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-12-08

O. Charleroi - KMSK Deinze TT: 3-7

Zaterdagmorgen 29 november, vroeg uit de veren. De bus stond klaar voor een ritje naar Charleroi, grijs en grauw, Franstalig en Waals, maar liefst 123 km van Deinze verwijderd.
Gelukkig hadden onze mannen zich kunnen warmlopen op de PSP en de Nintendo DS,  want veel tijd om op te warmen was er niet meer.
Reinhard in de spits, Siel en Arne respectievelijk op de linker en rechterflank. Thibeau in het midden,  Andres, Francis en Simon als de verdedigende achterlijn en Arnoud trouw in het doel. Yarno op de bank klaar om na 8 minuten op te treden. Elke halve speeltijd een wissel was de tactiek.

Het eerste echte doelgevaar in het eerste kwartier kwam van Charleroi. Verder zagen we een eerder gelijk opgaand spel. Als Reinhard kon oprukken via een doorsteekpasje van Thibeau, deelde hij weer van de brokken. Waarschijnlijk waren de blauw/rood/witjes geïmponeerd door zijn gestalte en was er reeds een poging om hem uit te schakelen. Juist voor het affluiten zagen we nog een attente Arnoud die de bal uit de lucht kon plukken na een corner van de tegenstander.

Na zes minuten in het tweede kwartier gespeeld te hebben, kon Siel Reinhard aanspelen die op zijn beurt de bal kon klaarleggen voor Yarno en de  0-1 was een feit. Niet veel later toverden de mannen van Charleroi een tegenaanval uit hun benen en profiteerden van een misverstand in onze verdediging om hun kans te wagen, maar konden dit niet verzilveren.
We moesten toch constateren dat het moeilijk voetballen was op het oneffen terrein. En de bal, die was volgens onze oranje smurfen te hard. Hoe zeggen ze dat in het Frans ook al weer, les excuses sont...

In het derde kwartier konden we maar liefst 6 goals noteren. In de tweede minuut kan een rappe “Charleroinees”  alleen een sprintje inzetten richting onze goal, en Arnoud was kansloos: 1-1.  In de achtste minuut hadden ze drie keer nodig om Arnoud  te passeren: 2-1.
In de tiende minuut moest Deinze nogmaals het onderspit delven: 3-1.  De twijfel was toegeslagen bij menig ouder, maar de spelertjes zelf bleven er in geloven.  Reinhard  kon alleen doorbreken en scoorde meteen de aansluitingstreffer: 3-2. Binnen de minuut kon ook Siel zijn deel bijdragen en legde de gelijkmaker binnen: 3-3.  Alsof dat nog niet genoeg was draaide hij dan nog in de laatste minuut een corner aan de eerste paal binnen. Euforie ten top : 3-4.

In het laatste kwartier konden we de tendens bevestigen. Na vier minuten trapte Reinhard de bal loeihard binnen van op de tweede lijn: 3-5. Onmiskenbaar de goal van de week op Studio één. Onze vrienden van Charleroi deden nochtans verwoede pogingen om mee te spelen, maar we waren een versnelling hoger gegaan en wisten van geen ophouden meer. We zagen onder andere mooi positiespel van Simon, Francis en Andres die mekaar perfect aanvoelden bij de dreigingen aan ons doel. Keer op keer konden ze zich meester maken van de bal en hem mooi wegwerken via de flanken naar de voorste linies...  In de tiende minuut kon Thibeau gebruik maken van een kleine opening in de verdediging en liet de bal mooi binnendraaien: 3-6.
Juist voor het affluiten kon Andres de bal doorspelen naar Siel, een ijzersterke wedstrijd trouwens van Siel, die Arne gezien had op rechts. Bediend door Siel kon Arne ook nog zijn stempel drukken op de match: 3-7.

Een achterstand van 3-1 toch nog ombuigen in 3-7  is formidabel, Tom mag tevreden zijn.
Na een drankje en een hamburger konden we “voetbalvoldaan” terug huiswaarts keren. Enkel die bijna 80 minuten durende busreis was er nog te veel aan. Gelukkig hadden we Tom voor een mop, Philippe voor een drankje en Hans voor de gezangen. En van je heila ......

Proficiat een alle spelers voor de inzet en doorzetting, we zijn trots op jullie.

KMSK Deinze speelde met: Siel, Arne,  Thibeau, Andres,  Reinhard, Arne, Arnoud, Francis en Simon. Lorenzo was ziek en rust voor Delano en Gianni.  

(Verslag: Geert)

23:00 Gepost door Gert in Ploeg Claude 2008 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |